Sänky vauvalle

Etsin vauvallemme pitkän aikaa sopivaa sänkyä ja tässä googletellessa onkin kriteerit ehtineet muodostua todella selkeiksi. Tähän asiaan tutustuessa minulle muodostui vahva mielikuva siitä, että haluaisin vauvan ensisängyksi normaalia pinnasänkyä pienemmän version, jossa vauva tuntisi olonsa turvalliseksi heti ensihetkistään lähtien. Toinen ehdoton kriteeri oli löytää sänky, josta saa toisen laidan pois, siten että vauvan saa oman sänkymme viereen nukkumaan.

Olinkin erittäin innoissani, kun yhteistyössä Jollyroomin kanssa, löysin heidän valikoimistaan vauvalle täydellisen ensisängyn. Tässä Bedside Crib -sängyssä on kaikki ne toiminnot, joita sängyltä toivoin. Sängyn saa kiinnitettyä omaamme paketissa mukana tulleella remmillä, joten pieni ei pääse putoamaan sänkyjen välistä. Sängyn pohja on säädettävissä eri korkeuksille ja omamme kanssa samaan tasoon se pääsi ylimmässä asennossaan.

Jos meistä ajan saatossa tuntuu, että sängyn ei enää tarvitse olla meidän sängyssä kiinni, kiinnitämme vain siihen toisenkin laidan. Tämän jälkeen sängyn jaloissa olevat pyörätkin pääsevät käyttöön, sillä voin rullailla vauvan vaikka mukaani kylpyhuoneeseen suihkun ajaksi. Meillä on myös ajatuksena, että tämä sänky saa olla sitten alakerrassa kunhan hankimme sitten sen isomman pinnasängyn yläkertaan.

 

bedsidecrib.jpg

ensisanky.jpg

 

Sänky on pedattu pehmoisaksi ja sänkyyn sopiva patja löytyi myös Jollyroomilta.

vauvansanky.jpg

 

Luulempa, että seuraavaksi alan etsiä sitä normaalikokoista pinnasänkyä Jollyroomin lastensänkyjen valikoimasta. Tuoltahan löytyisi myös se minun unelmien Sebra 😉 Onneksi tällä ei kuitenkaan ole mikään kiire, sillä pärjäämme pitkään tällä postauksen sängyllä.

Olenkin nyt todella onnellinen, sillä meillä on vihdoin sänky vauvalle odottamassa hänen saapumistaan maailmaan.  Laskettuun aikaan on vielä pari kuukautta, mutta kyllä se vain on odottavan äidin mieli rauhallisempi, kun on suurimmat hankinnat tehtyinä.

 

*Yhteistyössä Jollyroom.fi

5 kommenttia “Sänky vauvalle

  1. Hei!<br />
    Kysyisin käyttökokemuksiasi, että minkä kokoisen lapsen arvioit vielä mahtuvan hyvin leveyden puolesta :)?

    1. Moikka! Meidän pikkuinen on nyt n 51cm ja n4kg. Sänky tuntuu vielä ihan valtavalta tuon kokoiselle, eli uskoisin että käytämme tätä vielä pitkään, ennekuin siirrytään &quot;normaalikokoiseen&quot; pinnasänkyyn👶🏼

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *