Pihan suunnittelu

Meillä on edessämme ulkokalusteiden hankinta ja jotain suosikkeja on jo noussut mieleeni. Vaikka kotimme onkin valkoinen sisältä, on talomme julkisivu musta. Rakastuin tähän mustaan talon ulkokuoreen heti ensinäkemällä. Ehkäpä Pinterestissä selatut tanskalaiset mustat puutalot vaikuttivat taka-alalla hieman, mutta väliäkös sillä. Pitäähän sitä nyt kotiinsakin rakastua heti ensisilmäyksellä! Tässä hieman inspiraatiota mustista taloista ja tulevista suunnitelmista.

Stylizimo-house_outdoors.jpg

Meillä on vastaavasti musta puutalo ja terassin puu luonnollisen sävyinen. 

1-Desktop45.jpg

 

Haussamme on musta ruokailuryhmä ja mielellään samaan tyyliin sopivat aurinkotuolit. Sopivia ei ole oikein vielä osunut silmään, mutta haut jatkuvat kuumeisesti. Lisäksi tarvetta on uusille ruukuille, joita haluaisin betonisina ainakin. Toki kasvejakin on saatava, mutta katsotaan missä järjestyksessä löytöjä tehdään. Grillinhän mies halusi jo hankkia, joten se odottaa jo varastossa lämpöisempiä säitä.

Flowers-on-the-stairs-3.jpg

Innostuin myös ajatuksesta saada pihalle istutuspenkkejä.

Customized-flowerpot-outside.jpg

Postauksen kuvat: Stylizimo, Ikea, Kalustekauppa

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *