Komposiittitason puhdistus

Keittiön tasona meillä on niin itse tasossa, kuin samasta materiaalista jatkuvassa altaassa valkoinen komposiitti. Erityisesti komposiittialtaan puhdistukseen on pitänyt kiinnittää erityistä huomiota, jotta se pysyy siistinä. Ymmärrettävästi valkoisessa altaassa lika näky paljon nopeammin, kuin tavallisessa teräsaltaassa. Olen käyttänyt puhdistuksessa jokakodin must tuotetta, eli ihmesientä, mutta välillä jopa sen teho on loppunut kesken. Vastaus ongelmiini tämän altaan ja tason suhteen sekä aiemman kotimme lieden puhdistuksessa on ollut Universal Stone Yleispuhdistuaine.

Tässähän parasta on aineen myrkyttömyys, sillä itselläni on alkanut tulla monista pesuaineista ärsytystä. Aine tulee siis varmasti nyt kasvattamaan meilläkin suosiotaan vauvan tulon myötä,  kun sitä alkaa kiinnittämään erityistä huomiota kodin myrkkyihin. Nyt tällä on siivottu pelkkää keittiötä.

universalstone.jpg

Meni vähän niksipirkkailun puolelle, mutta tätä suosittelen kokeilemaan.

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Komposiittitason puhdistus

  1. Meillä myös valkoinen keittiön tiskiallas, ja sitä saa tosissaan olla puhdistamassa useammin kuin teräsallasta. Olenkin vannonut tuon saman Universal Stonen nimiin jo pitkään, ihan loisto tuote 😀 Toimii myös kylpyhuoneen puhdistamisessa. Heh, niksipirkkailu on parasta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *