Pikkuvanilja

Vauvallamme alkaa olemaan jo hyvin tarvikkeita hankittuna ja odottamassa hänen saapumistaan tähän maailmaan. Jotain hankittavaakin toki on vielä ja osa ostoksista tullaan tekemään vasta vauvan saapumisen jälkeen. Saimme tulevalle pikkuisellemme aivan ihanan lähetyksen Pikkuvanilja verkkokaupasta. Pikkuvanilja on perheyritys, joka on erikoistunut vaaleisiin vauvantuotteisiin ja heidän valikoimastaan löytyy toinen toistaan suloisempia vauvantavaroita. 

pikkuvanilja.jpg

Lähetys saapui kauniisti pakattuna ja verkkokaupan tilauksiin saa tosiaan kauniin lahjapaketin jos innostut tilaamaan valikoimasta vaikkapa läheisellesi jotain suloista. Itsehän ilostuin vielä lisää, kun avasin paketin sisällön ja myös odottavaa äitiä oli muistettu suklaarasialla! Näitäkin kuvia napsittiin siis suklaat suussa, kylläpä lähti heti kaikki kolotukset näiden myötä.

pikkuvanilja.tilaus.jpg

Valitsin valikoimasta vauvallemme näitä Mamas&Papas Welcome to the World isoja harsoja, sillä harsoja meiltä ei vielä löytynyt lainkaan. Harsojen koko on 90×90 ja ajattelin niiden olevan kooltaan mukavan monikäyttöisiä. Suloinen pupukuosi kruunaa vielä kokonaisuuden ja näille tulee varmasti meillä paljon käyttöä.

Toinen valintani oli tämä Baby Wallabyn ensipeittosetti, joka on neppareilla toimiva pussimainen peitto. Peiton ideana on, että vauva on helppo nostaa sängystä vaikkapa imetyksen ajaksi vierelle ja taas takaisin sänkyyn, sillä peiton sisällä lämpötila pysyy tasaisena ja näin vauva ei herää häntä laskiessa takaisin viilenneeseen sänkyyn. Lupaan kirjoittaa tästä vielä kunnon kokemuksia, kunhan vauvamme pääsee maailmaan sitä testaamaan.

babywallaby.ensipeitto.jpg

Suosittelen kurkkaamaan verkkokaupan valikoimaan myös jos läheisellesi on odotettavissa perheenlisäystä. Valikoimasta löytyy myös vaikka mitä ihanaa lahjaksi ostettavaksi ja näin selviät kaupoissa juoksemiselta. Omalle vauvallehan tuolta haluaisi hankkia ihan kaiken!

 

Postauksen tuotteet saatu Pikkuvanilja.fi verkkokaupasta, kiitos vielä Martina ihanasta paketista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *