Raskausajan vaatteista

Olen yrittänyt hankkia mahdollisimman vähän mammavaatteita ja toistaiseksi tänne toisen kolmanneksen lopulle olen pärjännyt melko hyvin. Ostin NYCin reissustamme alkuraskaudesta Hennesin mustat mama-pillifarkut, joista olen kovin tykännyt. Tilasin samat vatsan kasvettua vielä kokoa isompinakin ja niillä olen pärjännyt housurintamalla. Näitä pillejä sekä myös NYCistä ostamiani Banana Republicin paitapuseroita (jotka hankin vain yhtä kokoa isompana, mitä normaali kokoni) olen käyttänyt töissä neulemekkojen ja paksujen sukkahousujen kanssa. Pärjäsin pitkään normaaleilla sukkahousuilla, mutta nyt olen hankkinut (myös Hennesiltä) muutamat mama-sukkikset. Nämä Casallin trikoot sopivat myös kasvavan vatsan kanssa korkean vyötärönsä johdosta sekä BikBokin Jenner thightsit ovat olleet ihan ykköset (kiitos vielä rakkaalle ystävälle näiden vinkkaamisesta!!). Hennesiltä hankin myös yhdet mama-legginssit, mutta nuo Jennerit ovat menneet niiden edelle lähes aina. Legginssit tuppaavat venähtämään ja kuka sitä nyt polvipusseista tykkäisin.

Vapaa-ajalla olen siis liikkunut todella rennoissa, alla olevan kuvan kaltaisissa vaatteissa ja säästänyt töihin nämä ”kunnolliset” asukokonaisuudet. Mitä taas tulee takkeihin, niin onneksi mahduin kovimmat pakkaset vielä lämpöiseen Parajumpersiini. Sain isältäni kevyttoppiksen jota olen käyttänyt tämän beigen takkini alla (takki a-linjainen ja maha mahtuu siihen täydellisesti) ja taas appiukkoni pelasti minun koiralenkit lainaamalla super isoa ja lämpöistä toppatakkiaan. Äidiltäni sain taas tunikoita, joita olen nyt ottanut juuri käyttöön, sillä nuo aiemmat paitapuserot alkavat käydä pieniksi. Myös mieheltäni sain kauluspaitoja, jotka toistaiseksi mahtuvat mahastakin kiinni. Eräs ystäväni taas lainasi nyt loppuraskauteen minulle hänen raskausvaatteitaan, joten kaapissa minua odottaa vielä mm yhtä kokoa isommat mama-farkut.

Jos jonkun vinkin antaisin, niin hankkikaa ne ensimmäiset mama-housut jo vähän isoina. Oma olemus on ainakin levinnyt melkoisesti ;D 

raskaus.1.jpg

*Osa linkeistä mainoslinkkejä

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *