Vauvan huone ja tanskalaisia designhaaveita

Vauvan tuleva huone on nyt kuumeisen sisustusideoinnin alaisena. Vaikka vauva ei huonetta tulekaan tarvitsemaan vielä aikoihin, haluaisin sen kuitenkin valmiiksi ennen pienen maailmaan tuloa. Kotimme on muuten niin kovin vaalea, niin vauvalle haluan värejä. Tekisi kovin mieli myös maalata seiniä, jotka nyt loistavat valkoisina, mutta en osaa päättää kannattaako maalaus. Vauvan tulevan huoneen mikään seinä ei ole täysin tyhjä ja siksi maalaus mietityttää. Kahdella sivulla on isot ikkunat, yhdellä sisäänrakennettu vaatekaapisto ja viimeisellä taas lämmönsäädöt sekä ovi. Emme tosiaan ole mieheni kanssa mitään DIY ihmisiä ja siksi maalaus hajanaisille seinille arvelluttaa. Silti haluan vauvan huoneesta tunnelmaltaan kotoisen joten katsotaan jos keksin miten kotoisuutta loisi pelkillä tekstiileillä.

lastenhuone.jpg

Mitä tulee hankintoihin vauvalle, niin unelmoin muutamista huonekaluista, jotka ovat tietenkin tanskalaista desigia! Unelmoin kahdesta eri pinnasängystä, joista nro 1 olisi ehdottomasti Sebran Kili -sänky ja lähes jaetulla kakkossijalla Oliver Furnituren Wood Cot. Sebran Kilin korkeaa hintaa puoltaa toki se, että sänky olisi todella pitkä ikäinen, sillä sen saa aina eri korkeuksille säädettävillä pohjaratkaisuilla pinnasänkyaikana, ilman laitaa hieman isommalle lapselle ja aina jatketulla pituudella kulkemaan lapsen kasvun mukana vuosia. Mitä taas tulee syöttötuoliin on ykköshaaveeni Budtz Bendixin tower chair harmaana.

Onko sinulla joku haaveistani? Kerro ihmeessä käyttökokemuksista kommenttiboksiin 🙂

1-Desktop44-002.jpg

Kuvien lähteet: signemorkebergsjostrom.dk, istome.co.uk, yay-conceptstore.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *