Vaaleanpunainen brunssi

Sain rakkaat ystäväni meille brunssille lauantaina ja tyttöjen päivän kunniaksi piti koristaa kotia hieman punaisella. Tuli kyllä varsinainen kevätfiilis, kun sai hieman väriä kotia koristamaan. Kovin olen yrittänyt pohtia kivaa uutta keväistä väriä, jota saisin kotiin vaikka sisustustyynyjen muodossa, mutta en ole keksinyt vielä sopivaa. Kodin pitää olla kotoisa myös miehelleni ja näin ollen vaaleanpunaista tai mitään liian tyttömäistä sävy ei saa olla. Vaaleansininen voisi olla yksi hyvä vaihtoehto, vaikkapa pellavan muodossa. Katsotaan mitä keksin tässä kevään aikana.

Lauantaina vietettiin tosiaan ihanaa aikaa rakkaiden ystävien kesken ja voi, kuinka minä piristyinkään. Myönnettäköön, että raskausväsymys on tehnyt minusta melko epäsosiaalisen, sillä energiat on juuri ja juuri riittäneet töissä käyntiin. Mutta onneksi ystävät osaavat piristää, vaikka olisi kuinka väsynyt ❤ Tätä ystävänpäiväviikkoa sainkin viettää niin mieheni kanssa Haikossa rentoutuen sekä tyttöjen laatuajan parissa meillä kotona. Enempää ei voisi toivoa.

valkoinen.sisustus.olohuone.jpg

 

brunssi.kattaus.jpg

 

 

Lasimaljoissa on tätä tuorepuuroa, josta olen nyt raskaana vain jättänyt proteiinijauheen pois. Maistuu silti super hyvälle!

valkoinen.ruokailuryhma.jpg

 

 

 

 

2 kommenttia “Vaaleanpunainen brunssi

  1. Hei, pidän kovasti teidän keittiöstä ja olisin kysynyt, onko teillä ponnahdussalvat yläkaapeissa, kun itse en ainakaan vetimiä onnistu näkemään? Onko taso kvartsikomposiittia? Osaatko sanoa, mikä on sävy? Entä mikä ratkaisu teillä on välitilassa, onko se jonkinlainen lasi?

    1. Moikka Anna! Kiitos paljon 🙂 Yläkaapeissa ei ole ponnahdussalvoja, kuten taas noissa keittiön toisen sivun pystykaapeissa on. Yläkaappien ovi tulee vain hieman runkoa alemmas, joten ne saa vedettyä ovista suoraan auki. Työtaso on komposiittitaso, joka jatkuu altaaksi ja näin ollen ikäviä saumoja ei jää. Keittiön välitilassa taas valkoisella taustamaalattu lasi (maitolasi).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *