Keittiön tasolla

Edelliseen postaukseen liittyen blogissa tullaan näkemään jonkin verran ainakin vauvan huoneen sisustamista sekä pienissä määrin muuta tuohon liittyvää. Pitkään oli pohdinnassa kerronko täällä asiasta mitään, mutta huomaan omien ajatusten pyörivän aika lailla vain tulevassa. Näin ollen on luonnollista purkaa tänne ajatuksia vaikkapa juuri siitä vauvan tulevasta huoneesta, sillä mieheni ei taida jaksaa minun design-pinnasänkypohdintoja enää, kun näki yhden hintalapun ;D Toki ymmärrän ettei nämä aiheet ole kaikille ajankohtaisia, joten teille viestinä onkin, että älkää huoliko. Niin pahassa kuplassa en elä, että unohtaisin kaiken muun tämän ympäriltä. Eli edelleen isommassa määrässä on kaikki muut blogille tutut aihepiirit.

Nyt takaisin näihin muihin aiheisiin, nimittäin keittiön tasolle. Olen niin rakastunut tähän marmoriseen alustaan, joka tänne uuteen kotiin hankittiin. Vaikka nykyään pyrin ostamaan ihan minimimäärän mitään kodin pientavaraa, niin jälleen on todettava kuinka pienet jutut tekevätkään iloiseksi. Koska keittiön välitila on kokonaan valkoinen, on siinä kiva säilyttää ruoanlaittoon tarkoitettuja tavaroita luomassa kotoisuutta.

nicolas.vahe.jpgkeittion.valitila.jpg

Kuka muuten näki aamulla sen upean auringonnousun, kun koko taivas oli pinkkinä? Niin kaunista! Oikeastaan heräsin vain antamaan koiralle aamupalaa ja nähtyäni taivaan, ei uni enää maistunutkaan, kun innostuin niin.

Toivottelen teille sinne nyt ihanat viikonloput ja painun tästä ruokakauppaan. Saan rakkaita ystäviä tänään kylään, mikäs sen parempaa! 

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *