Keittiössä

Vielä pysytään keittiöaiheissa. Hankimme tänne uuteen kotiin uudet ruokapöydän valaisimet, joiksi valikoitui betoniset versiot. Olen tykännyt näistä todella paljon ja ihan kivaa vaihtelua valkoisille valaisimille. Olin iloinen siitä, että tässä kodissa pöydän yläpuolelle oltiin jo rakennusvaiheessa sijoitettu paikka kahdelle valaisimelle, sillä yksi olisi ollut tuossa aika pliisu.

Pöydän ympärille mahtuu jättämään tilaa ja meidän vahtikoiramme tykkää käydä tuosta katselemassa maisemia ja tietty tarkastamassa, ettei vain kukaan ulkopuolinen ole tullut hänen reviirilleen.

placefordreams.keittio%25CC%2588.12345.j

placefordreams.keittio%25CC%2588.1234.jp

placefordreams.keittio%25CC%2588.111.jpg

Vanhan kodin keittiön tasolla ollut puinen öljy-/suola-alusta sai väistyä uuden alta ja mikäs se olisi valkoiselle työtasolle sopinutkaan marmoria paremmin. Tämä yksilö löytyi Granitista.

placefordreams.keittio%25CC%2588.222.jpg

placefordreams.keittio%25CC%2588.123.jpg

Tuohon uunin päälle odotellaan muuten vielä keittiöntoimittajalta kalustelistaa, eli se ei ole jäämässä noin 😉

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Keittiössä

  1. Nuo teidän keittiönne ikkunat ovat aivan täydelliset. Katson näitä kuvia huokaillen. Mikä valoisuus ja avaruus! Ja kuten taisin joskus kirjoittaakin, koko keittiö on todella kaunis ja linjakas. Onnittelut siitä!

    1. Kiitos Vilja ♥ Täällä on kyllä nautittu valoisuudesta ja innolla odottelen jo myös aurinkoisia kesäpäiviä tuossa pihallamme 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *