Koiraystävälliset portaat

Koiramme oli yksi moneen asiaan vaikuttava tekijä uuden kodin hankinnassa. Monia kaksikerroksisia koteja katselimme, mutta niistä saattoi puuttua esimerkiksi koiraperheen elinehto, kuten suihku sisääntulokerroksesta (täällä alakerrassa on onneksi jopa kaksi pesupistettä) tai portaikko saattoi olla vanhuksellemme liian haastava. Tässä kodissa lähes heti silmiin osui koiraystävällinen portaikko, jota meidän vanhus oppi nopeasti kulkemaan. Mattapintainen parketti auttaa myös, sillä liian liukas portaikko saattaisi myös olla melko ikävä tuon karvapallomme kannalta. Parketti on muutenkin ollut aivan ihana edellisen kodin laminaatin jäljiltä. Vaikka laminaatteja monet suosittelee koiraperheisiin, niin on ne vain noiden reppanoiden tassuille todella liukkaita.

placefordreams.portaat.12.jpg

placefordreams.portaat.123.jpg

placefordreams.parketti.jpg

placefordreams.portaat.jpg

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *