Makuuhuone osa 2

Voisin aloittaa kaikkien huoneiden esittelyn sanomalla, että tässä huoneessa rakastuin, koska jokaisessa huoneessa on jotain ihanaa. Makuuhuoneessamme rakastuin metsämaisemaan, joka näkyy isoista ikkunoista sekä näihin mittojen mukaan rakennettuihin vaatekaappeihin. Ihan liian usein näkee vastavalmistuneita taloja, joissa on valittu standardikaapit ja näin ollen ei olla pystytty hyödyntämään millilleen kaikkea tilaa, joka pystyttäisiin hyödyntämään järkevällä suunnittelulla säilytystilana.

Makuuhuoneemme kaappeihin on mahdutettu ulkovaatteita lukuunottamatta kaikki omani ja mieheni vaatteet. Ikean vanha lipasto pääsi vielä täydentämään säilytystilaa ja siinä säilyy siististi sukat ym. Tuohon mahtuisi hyvin isompikin lipasto, joten katsotaan tuleeko joskus tarvetta lisätä säilytystilaa. Jännä miten sitä nuorempana unelmoi isosta vaatehuoneesta, mutta nyt haluan nimenomaan ainoastaan järkevät kaapistot vaatteille. Kaipa sitä tämä iän myötä tullut turhan vaatteen ja tavaran minimoiminen on myös vaikuttanut ajatuksiin täydellisestä säilytystilasta. 

placefordreams.makuuhuone.0.jpg

 placefordreams.makuuhuone.7.jpg

placefordreams.makuuhuone.9.jpg

placefordreams.makuuhuone.6.jpg

placefordreams.makuuhuone.8.jpg

placefordreams.makuuhuone.5.jpg

 

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Makuuhuone osa 2

  1. Moi! Onpa upeat näkymät! Pakko kysyä että missä päin talonne sijaitsee? Ei tietty tarvitse tarkkaan sanoa jos et halua

    1. Kiitos Venla! Parissakymmenessä minuutissa pääsee Helsingin keskustaan, eli sitä pidemmälle ei jouduttu näiden maisemien perässä ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *