Makuuhuone osa 1

Makuuhuoneemme paras osa (niinkuin muidenkin huoneiden) on ehdottomasti näistä isoista ikkuinoista näkyvä metsämaisema. Koska verhotkin on laitettu vasta tilaukseen, saa maisemasta nauttia ympäri vuorokauden. En ollut ajatellutkaan, kuinka ihanaa on mennä nukkumaan tähtitaivasta katsellen. Päädyimme muuten tilaamaan koko kotiin rullaverhot, sillä haluan nauttia ikkunoista mahdollisimman paljon. Sälekaihtimia tuskin jaksaisi päivittäin rullata ylös saakka ja taas perinteiset roikkuvat verhot jätettiin samantien pois ajatuksista.

Seuraavassa makuuhuonepostauksessa meidän vaatesäilytystä sekä tuloillaan myös pian lupaamani postaus keittiön aamiaiskaapista!

placefordreams.makuuhuone.2.jpg

 placefordreams.makuuhuone.1.jpg

placefordreams.makuuhuone.jpg

Elina / Place for Dreams - -

3 kommenttia “Makuuhuone osa 1

  1. Ihana uusi koti teillä! Saanko udella, että millaisiin rullaverhoihin päädyitte? Meillä on sama prosessi menossa, mutta emme ole vielä päättäneet rullaverhon kangasta, koska vaihtoehtoja tuntuu olevan niin paljon.

    1. Kiitos paljon Sofia ♥ Saat toki! Päädyttiin ihan klassisiin valkoisiin rullaverhoihin. Yläkerran makuuhuoneisiin tulee verhot pimentävällä kankaalla ja alakertaan ihan perus valkoiset 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *