Yläkerrassa

Uuden kotimme yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, joista yksi on vielä tyhjillään. Olen ottanut kaiken ilon irti tästä ylimääräisestä tilasta ja käyttänyt sitä kotijumppailuun. Kotijumpan lisäksi huoneessa on melkoisen usein pyykit levällään ja mikäs ihanempaa, kuin se että nekin saa piiloon erilliseen huoneeseen. Emme ole nimittäin vielä saaneet aikaiseksi hankkia kodinhoitohuoneeseemme kuivausrumpua ja pyykit kuivatetaan edelleen narulla. Tässä kuvassa minun jumppamaisemat, huoneesta johon myös aiemmin makuuhuoneemme kattovalaisimena ollut Tine K:n valaisin päätyi.

placefordreams.jpg

Muut huoneet yläkerrassa ovat kylpyhuone, makuuhuoneemme sekä työhuone. Yritän pian ottaa niistäkin kuvia. Nyt toivottelen sinne ihanat sunnuntait! Meillä aamu startattiin reilun tunnin kävelylenkillä, joka on paljon meidän pian 9-vuotiaalle koiralle 🙂 

4 kommenttia “Yläkerrassa

    1. Kiitos Elisa 🙂 Ikkunat on kyllä meidän suosikit täällä, varsinkin näkymät niistä ihastuttaa päivittäin ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *