Kiharat Jumborullilla

Vannon ehdottomasti lämpörullien nimeen jo niiden pelkän helppouden takia. Nyt myös niiden luonnollinen lopputulos sai minut innostumaan entisestään. Sain Remingtonilta testiin nämä heidän Jumbo lämpörullat ja saan näillä juuri sen lopputuloksen hiuksiin, mitä olen aina kaivannut. Pitkissä hiuksissa on mielestäni kaunista vain tuon latvaosan taipuminen, joka näillä lämpörullilla onnistuu erinomaisesti. Rullilla on myös helppo luoda tarvittaessa tuuheutta hiuksiin, ihan vain vaihtamalla hiuksen/rullan kierityssuuntaa (tällöin kierrät rullat hiuksiisi laittamalla alkuun rullan hiusosion alle ja käyttämällä suurimpia rullia ihan pään päällä). Itse olen pyöritellyt taas rullat päin vastoin, sillä tuuheutta en kaipaa, vaan tavoitteena juurikin saada muuten niin ilmavat hiukset laskeutumaan kauniimmin.

Hiuksista muuten myös todettava, että ovat taas kasvaneet melkoisesti. Värjännyt en ole vuoteen ja edellisestä leikkauksesta on vierähtänyt jo puoli vuotta. Jotenkin olen nyt pitänyt tästä luonnollisemmasta väristä ja katsotaan nyt menenkö enää raidoittamaan hiuksia uudelleen. 

 

placefordreams.jumborullat.1.jpg

placefordreams.jumborullat.2.jpg

placefordreams.jumborullat.jpg

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *