Uuden kodin keittiö

Kurkistus tänne meidän uuden kodin keittiöön. Voinette kuva kuvalta täältä kodista kuvitella miksi rakastuimme ensisilmäyksellä tähän kotiin. Täällä kaikki pinnat olivat nimittäin täysin makuumme ja se helpotti muuttoa huomattavasti! Keittiön ja muunkin kodin kaapistot ovat mattapintaisia, joista pidän kovin. Vanhassa kodissa meillä oli korkeakiiltoiset keittiönkaapistot ja siellä pohdiskelin usein, että miksi en valinnut mattaisia ilman metallisia vetimiä. No täällä olikin nämä haluamamme ovet paikoillaan ja kyllä ollaan näistä pidetty.

Vanhaan kotiin mittatilauksena teetetty pöytä oli onneksi sopiva myös tänne ja pöytää ei onneksi tarvinnut laittaa ikkunaan kiinni. Tilaan tulee mukavaa ilmavuutta, kun pöydän ja ulkoikkunan väliin jää reilu puoli metriä.

Otan teille lisää kuvia koko tilasta vielä kunhan juuri tilaamani laajakulma saapuu kuvauskäyttöön. Nyt tällä 50millisellä nämä tällaisia kurkistuskuvia. Keittiössä on nimittäin yksi ihan oman postauksen ansaitseva juttu nimeltään aamiaiskaappi! Ei vitsit, kuinka mukavaa kun kahvinkeittimen ja muut sälät saa sinne piiloon ja esille voi jättää vain haluamansa keittiötarikkeet!

 

placefordreams.keittio%25CC%2588.1.jpg

placefordreams.keittio%25CC%2588.4.jpg

placefordreams.keittio%25CC%2588.jpg

placefordreams.keittio%25CC%2588.2.jpg

Elina / Place for Dreams - -

12 kommenttia “Uuden kodin keittiö

  1. Kiitos paljon K ♥ Ainahan sitä varmasti parannettavaa riittäisi, se on kumma että aina keksisi uusia hyviä ratkaisuja 🙂 Joo aamiaiskaappi on kyllä ollut ihan huippu!

 1. Näyttää niin kauniilta. &hearts; Ja aamiaiskaappi… mikä ihana arjen luksus!! <br />
  <br />
  Mihin linssiin päädyit?? Täällä sormi kans ihan liipasimella klikkaamaan linssiä tilaukseen!

  1. Kiitos Heidi &hearts; Ja sanos muuta! Kaappiin hyvä piilottaa kaikkia keittiön tavaroita, joita ei jaksa katsella, mutta tarvitsee kuitenkin päivittäin. <br />
   <br />
   Minullahan on Olympuksen kamera ja tilasin heidän 17mm f1.8 linssin (vastaa Canonilla 35millistä).

  1. Kiitos suffeliini!! Sanos muuta, jopa minä (maailman laiskin kokki) olen tehnyt täällä jo enemmän ruokaa, kuin yhteensä koko viime vuonna vanhassa keittiössämme 😀

 2. Keittiö näyttää todella kauniilta ja aamiaiskaappeineen täyttäisi kaikki mun unelmieni keittiön kriteerit &hearts;

 3. Aivan ihana keittiö sulla. Meillä kanssa tulossa keittiöremontti ja haaveilen myös tuosta aamiaiskaapista. Miten se teillä on toteutettu? Olisko mahdollista saada kuvia.

  1. Kiitos Birgit 🙂 Teen kyllä vielä oman postauksen aamiaiskaapista! Juuri odottelen sähkömiestä asentamaan siihen vielä yhtä pistoketta. On kyllä ollut niin hyvä systeemi tuo, että suosittelen lämpimästi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *