Järjestelmällisesti Uuteen Vuoteen!

Tuskin olen ainoa, joka toivoo kotinsa olevan järjestelmällinen ja karsittu turhasta tavarasta. Uuden kotimme suhteen päätin heti, että kaappien pitää pysyä järjestyksessä ja tavaroiden pitää löytyä helposti. Eteisessä meillä on täällä uudessa kodissa paljon paremmin säilytystilaa, kuin mitä aiemmassa kodissamme oli. Näinpä hanskat, pipot ja muut vaatteet saatiin paremmin järjestykseen. Halusin myös, että kaapin ovet avattaessa on näkymäni harmoninen, eikä kamala kaaos, jonne on vain tungettu asusteet miten sattuu. Onnekseni yhteistyössä Orthexin kanssa löysin kaappeihimme mitä kauneimmat säilytyskorit, jotka kestäisivät katseita myös avohyllyissä. Nämä SmartStore -korit voi muokata omaan silmään mieluisiksi valitsemalla väriksi tyylikkään harmaan tai klassisen valkoisen. Myös kannet saa valita korin värisen muovikannen tai bambukannen väliltä ja näin saat rakennettua omaan makuun sopivan säilytyskokonaisuuden.

Korin ja säilytysjärjestelmän viimeistelee vielä nuo erilliset etiketit, jotka koreihin saa kiinnitettyä. Meillä etiketit odottavat vielä kirjoitusta, mutta niihin saa kätevästi kirjoitettua, joko nimet tai esim sateenvarjot tms sisällön perusteella. Helpottaa huomattavasti etsintöjä vaikkapa kiireisinä aamuina.

 

orthex.puukannella.jpg

 

ortherx.eteisenkaapistot.jpg

orthex.sa%25CC%2588ilytyslaatikot.jpg

 

placefordreams.orthex.jpg

 

*Yhteistyössä Orthex

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *