Olohuonetta

Viimeiset jouluiset kuvat kuusen kanssa olohuoneestamme, jotka napsasin maanantaina. Eilen päätimme siivota kuusen pois ja samoin lähti suurin osa joulukoristeista. Enää kukkia vain jäljellä. Eipä ole muuten kuvien ottamiseen uudesta kodista ollut kovin paljoa mahdollisuuksia. Huomiselle toivon valoisampaa päivää, sillä saimme tänään vihdoin olohuoneen maton ja en voisi olla tyytyväisempi. Instagram Storiesin puolella matto jo vilahtikin, mutta parempia kuvia olohuoneesta ja uudesta matosta tulossa piakkoin.

placefordreams.uusikoti.jpgplacefordreams.uusikoti.2.jpg

Valkoinen vanhasta kodista tullut nojatuoli ja rahi pääsivät alakertaan uuden sohvan kaveriksi. Ylemmässä kuvassa vilkahtaa vähän myös tuo uusi sohva, joka on nyt tosiaan vaaleanharmaa, sillä valkoisia ei enää saanut. Olen kyllä tykännyt harmaasta, sillä sen kanssa ei tarvitse olla ihan niin varovainen, kuin valkoisen 😉

Jos en enää huomenna ehdi blogiin niin huippua vuodenvaihdetta ja onnellista Uutta Vuotta!!

Elina / Place for Dreams - -

8 kommenttia “Olohuonetta

    1. Moikka Marija 🙂 On itseasiassa eri pöytä, vaikkakin ainoastaan kokonsa puolesta erilainen. Tuo siis sellainen setti, jossa kaksi eri kokoista ja saman mallista pöytää. Vanhaan kotiimme tuo isompi ei mahtunut, joten se oli säilössä vanhemmillani. Nyt uudessa kodissa sekin pääsi olohuoneeseemme ja itseasissa nyt, kun kuusi viety pois on nämä kaksi vierekkäin/lomittain sohvamme ja nojatuolin välissä. Otan kuvaa näistä vielä, kunhan päivien valoisuus sallisi olohuoneen paremman kuvaamisen 🙂

  1. Tuo teidän kodin olohuoneen ikkunan maisema on todella ihana, niin rauhoittava. Maksaisin kyllä mielelläni tuosta maisemasta ja muuttaisin hieman kauemmas kaikesta hulinasta ja kiireestä. On ihanaa, kun luonto on aivan vieressä. Olette varmasti onnellisia uudesta kodistanne 👫

    1. Kiitos kaunis ❤ Loppupeleissä ei edes jouduttu niin kovin pitkälle, jotta saatiin nämä maisemat (vaikka pidemmältäkin kyllä katseltiin). Ollaan nautittu tosi paljon rauhallisemman kaupunginosan elämästä ja ihanaa, että silti Helsingin keskustaan on matkaa vain parikymmentä minuuttia 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *