Joulun kattaus

Hämyiset kuvat joulun kattauksesta. Tänä jouluna täällä pääkaupunkiseudulla oli kyllä melkoisen kamala joulusää. No, olipahan pimeä sää hyvä syy sytyttää enemmän kynttilöitä ja nauttia tunnelmasta. Nämä lyhyet pyhät jättivät kyllä pienoisen loman tarpeen ainakin itseeni, tai no voihan kyseessä olla ihan jo koko muutto rumbakin mikä tässä väsyttää. Jospa muutama vajaa työviikko auttaisi asiaan.

placefordreams.joulu.jpgplacefordreams.joulu.1.jpgplacefordreams.joulu.2.jpg

Pöydässä Iittalan 24h lautaset, Iittalan Essence lasit, Iittalan kivi tuikut (valkoiset ja lasiset), Hackmanin Memory aterimet, Kosta Bodan harmaat lasit tuikkukuppeina (saatu blogin kautta), Pentikin kynttilänjalat sekä Pentikin korkea ja kapea lasimaljakko. Pöytäliina Stockman ja pellavaiset servetit H&M.

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Joulun kattaus

  1. Oi &hearts; Olen muutaman kuvan nähnyt teidän uudesta kodista ja näyttää niin upealta! Innolla odotan lisää kuvia.<br />
    <br />
    Onnea uuteen kotiin Elina 🙂

    1. Kiitos ihana &hearts; Lisää kuvia tulee varmasti, kunhan olisin kotona valoisaan aikaan tässä joku päivä ja pääsisin kuvaamaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *