Heipat nykyiselle kodille

Me olemme täällä muuton partaalla ja kotiamme koristaa tällä hetkellä joulukoristeiden sijaan joulunpunaiset muuttolaatikot. Tämä koti palveli meitä hyvin viimeiset kaksi vuotta, mutta nyt on aika pakata tavarat ja muuttaa uuteen ihanaan kotiin. Kaikki on tapahtunut todella vauhdilla. Kaksi viikkoa sitten löysimme uuden kodin, jota kävimme katsomassa ja päätimme heti, että tämä on saatava. Seuraavana aamuna tarjouksemme hyväksyttiin ja laitoin samantien nykyisen (tai vanhan) kotimme myyntiin. Asuntomme myytiin alle puolessa päivässä ja sen jälkeen alkoikin armoton paperien tilailu ja asioiden järjestely. Eilen vihdoin saimme kaupat tehtyä ja nyt voidaan keskittyä vain itse muuttoon. Tässä siis vielä katsausta vanhaan kotiimme, joka sai tosiaan eilen uudet omistajat. Yritän kirjoittaa prosessista myös blogin puolelle, mutta ainakin Instagramia (@placefordreams) päivitän ahkerammin. Muista kurkkaa myös Instgram stories, josta näkee myös niitä kaunistelemattomia muuttokuvia 😉

olohuone.jpg

keittio%25CC%2588.jpg

keittio%25CC%2588.2.jpg

eteinen.jpg

makuuhuone.jpg

makuuhuone.1.jpg

tyo%25CC%2588huone.3.jpg

 

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *