Ikea minkä teit!

Huomenta sinne ja mukavaa joulukuun ensimmäistä! Tiesittekö, että Ikea on lopettanut tämän ihanan Kivikin yhden istuttavan tuolin valmistamisen!? Meille tämä selvisi, kun yritimme mennä ostamaan yhtä palaa lisää jatkaaksemme sohvaa pidemmäksi (nämä saa siis myös kiinnitettyä toisiinsa). Plus valikoimasta on lopetettu tämä valkoinen värikin vielä, eli emme saa edes mitään muuta Kivik -ryhmän kokonaisuutta enää yhdistettyä näihin nykyisiimme. Todellinen pettymys, pakko myöntää! Pahoittelut myös siis teille, kelle olen aina mainostanut tämän olevan Ikean Kivik, tietämättä ettei näitä enää pysty hankkimaan.

placefordreams.olohuone.2.jpgplacefordreams.olohuone.3.jpg

Näistä murheistani huolimatta toivottelen kaikille ihanaa alkanutta joulukuuta!

 

Elina / Place for Dreams - -

5 kommenttia “Ikea minkä teit!

  1. Kaunis uusi koti teillä 🙂 eksyin pitkästä aikaa lukemaan blogiasi. Täälläkin oman kodin sisustus menossa. Mistä olet löytänyt tuon harmaan jalkalampun? Kaunis!

    1. Kiitos Annika, kiva, että tulit lukemaan ♥ Harmaa jalkalamppu on Bauhausista ostettu alkuvuodesta. Ollaan oltu siihen tyytyväisiä, on kivan siro, mutta silti betoninomainen pinta tuo rouheutta 🙂

  2. Voi ei mikä harmitus sohvan suhteen!! Mutta jospa onnistuisi tarvittaessa bongata netistä jokin hyvin pidetty yksilö – pidetään peukkuja 🙂

    1. No niimpä! Kiitos sinulle, katsotaan mihin ratkaisuun päädytään 🙂 Ongelma käytetyissä valkoisissa on niiden likaisuus ;D Kaikki ei ole olleet yhtä siistejä sohvan pitäjiä, kuin me..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *