1. Adventti

1. Adventti ja lähtölaskenta jouluun, niin ihanaa! Jotenkin tässä marraskuun pimeydessä kaipaa jotain iloa pienistä jutuista, kuten kausivaloista ja pian myös joulukoristeista. Otin tosiaan varaslähdön jo asentamalla valoja ennen tätä virallista päivää. Pientä tunnelmaa on niin ihana luoda keskelle pimeyttä eri valoilla ja kynttilöillä.

placefordreams.olohuone.7.jpgplacefordreams.olohuone.1.jpgplacefordreams.olohuone.3.jpgplacefordreams.olohuone.5.jpgplacefordreams.olohuone.jpg

Pienet pahoittelut myös kuvien laadusta.. Latasin aiemmin nämä aina ensin bloggeriin ja sieltä tänne Casaan, jotta vältyin huonolta laadulta. Nyt blogger ei jotenkin toimi minulla, joten tämä ei ole enää mahdollista. Pieni helpotuksen tieto kuitenkin, nimittäin Casan alusta on uudistumassa ja tällöin korjaantuvat myös nämä ongelmat kuvalaadun kanssa..

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *