Lagerhaus tilaus

Olinpas iloinen, kun klikkailin itseni Lagehausin sivuille ja huomasin, että he toimittavat Suomeen! Kauppahan on täynnä toinen toistaan suloisempaa pientavaraa, jota aiemmin on hankittu kotiin aina Ruotsin reissuilta. Tuolta löytää muuten myös monta hauskaa joululahjaideaa! Jos haluat muistaa pienellä lahjalla lähimmäisiäsi, niin esimerkiksi tuo saippuasetti on minusta kaunis ja hauska idea. Vinkkinä teille muille Lagerhaus faneille, että sunnuntaille saakka saa koko valikoimasta -20% alennuksen! Tässä esimakua omasta tilauksestani.

1-Desktop40.jpg

Tiskiaine 01, Käsisaippua 02, Yleispesuaine 03, Puinen tiskiharja, Puulusikka

 

Tänään Black Fridayna kannattaa muutenkin suunnata lähes minne tahansa nettikauppaan alennusten perässä ja vaikka juuri niitä joululahjoja hankkimaan. Itse yritän pitää näppini kurissa, vaikka vaikeaa tekeekin!

Mukavaa viikonloppua sinne kaikille 🙂

2 kommenttia “Lagerhaus tilaus

  1. Juu, mä huomasin jo reilu vuosi sitten, että Lagerhausilla ylipäätään ON verkkokauppa ja että he toimittavat Suomeen. Siitä lähtien on saippuaa ja kaikkea muuta kivaa tilailtu ahkerasti 🙂 Mutta kun katsoin noita sun tilaamia, niin mä olin ihan että aargh, onko ne menneet vaihtamaan mun suosikkisaippuan etiketin. Mutta ei sentään, mun suosikki on edelleen tallella <a rel="external nofollow" href="http://www.lagerhaus.com/home-decoration/bathroom/bodycare-scented-items/handtval-citrongras-verbena&quot; target="_blank">http://www.lagerhaus.com/home-decoration/bathroom/bodycare-scented-items/handtval-citrongras-verbena</a&gt; Ja kiitos ale-vinkistä…mulla on tosin varastossa vielä vanhojakin saippuoita…mutta jos kuitenkin… 😉

    1. Minulta oli tämä mennyt ihan ohi, mutta onneksi edes nyt huomasin 🙂 Hei tuota sinun suosikkia on meilläkin ollut monen monta purkillista, on ihanan tuoksuista!! <br />
      <br />
      Hehe, juu pienikin ale motivoi saippuaostoksille ;))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *