Uutta päällä

Pitkästä aikaa täällä blogissa asukuvia jopa ihan ulkona kuvattuna. Olen ihan liian laiska ryhtymään mitään päivän asuja enää kuvailemaan, mutta silloin tällöin tämä on ihan hauskaa. No jos totta puhutaan, niin eipä näissä minun vaatteissa mitään kummallista ole, joten siksikään en tähän hommaan ole enää ryhtynyt. Nyt kuitenkin päällä muutama NYC ostos, joten edes jotain uutta mukana. Olen niin kovin mukavuudenhaluinen, joten vaatteetkin sen mukaisia. Ainiin, jos etsit paksuja sukkahousuja talven varalle, niin nämä Hennesin 200denierin yksilöt ovat hyviä hinta-laatusuhteeltaan!

Hankin NYCistä tosiaan tämän Michael Korsin neulemekon (vaikka normaalisti en kyseisen merkin suurin fani olekaan). Mekko on ihanan muhkea sekä silkkisen pehmeä, joten mukavuus on taattua. Tuon ylikasvaneen pehkoni alta ei nyt näy, mutta kaulus on pyöreä ja kapea, joka oli ehdoton kriteeri mekolle. Usein neulemekoissa on hassun leveät pääntiet, jotka aina paljastavat aluspaidat rumasti.

Toinen asusta löytyvä uusi juttu on tuo Furlan laukku. Niin simppeli ja kätevä päivittäiseen menoon. Yli olan mallit ovat itselleni ihan pakkomielteiltä, mutta myös lyhyellä sangalla voi laukkua käyttää.

image1.JPG

 

image2.JPG

 

image3.JPG

 

image1-1.JPG

 

image4.JPG

 

 

 

 

Takki – Zara
Neulemekko – Michael Kors (vastaava täällä)
Lenkkarit – Nike Internationalistimp?type(inv)g(20213648)a(2042464)
Laukku – Furla
(Minun laukun mallinimi Brooklyn Leather Drawstring Bag)
 
Ja kiitos Jenni kuvista! 

 

 

4 kommenttia “Uutta päällä

 1. Kiva asukokonaisuus! 🙂 Tykkään itsekin juuri tuollaisesta tyylikkäästä ja rauhallisesta ilmeestä. Ja kiitos sukkahousuvinkistä. Jostain syystä en oikein osaa käyttää mekkoja (kesäisin maximekot poikkeus), mutta keväisin ja syksyisin aina kaihoisasti kaipailen kuvasi kaltaista mekko paksut sukkahousut yhdistelmää. Vielä pitäisi se mekko löytää. 😀 Mistä tuo ihana pipo muuten on? Oikeastaan minulla on jo kiva pipo, mutta näyttää niin alastomalta ilman tupsua… Ehkä lähdenkin tupsun etsintään. :D<br />
  Mukavaa sunnuntain jatkoa!

  1. Kiitos Jessica 🙂 Nämä simppelit ja mukavat asut on myös omia suosikkeja. Neulemekkoja löytyy nyt monilta merkeiltä ja tosiaan suosittelen jotain puuvillasekoitteita materiaaleiltaan. Nämä ovat lämpöisiä ja mukavia päällä 🙂 Villaiset mekot koen vähän liian kuumiksi ainakin itse ja ne helposti myös kutittavat. Pipo on ostettu ihan itse tehtynä, ihanaa kun jotkut ovat näin taitavia. Jos kaipaat vastaavaa, niin joltain joulutoreilta / myyjäisistä voisi löytyä! Tai tosiaan ostat pelkän tupsun ja ompelet pipoosi kiinni &hearts;<br />
   <br />
   Samoin sinne!

 2. Ihana asu! Tykkään siinä päästä varpaisiin ihan kaikesta 🙂 Tuo pipokin on aivan ihana! Tunnelmallista joulunodotusta sinne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *