Luomusaippuaa

En ole varmasti ainoa, joka suosii nykyään luomukosmetiikkaa perinteisen kosmetiikan rinnalla. Täysin en kuitenkaan luomuksi ole heittäytynyt, mutta tietyissä tuotteissa olen suosinut luomuversioita. Ihan kaikissa tuotteissa en tosiaan edes halua lähteä luomuilemaan, ihan huonojen kokemusten vuoksi. Mm deodorantissa en usko lähteväni enää koskaan luomulinjalle, koska ne eivät kyllä urheilua kestä.. Kuitenkin jatkan kokeilujani muun kosmetiikan luomuversioiden parissa ja tässä yksi hyväksi kokemani tuote.

Sain kokeiltavaksi Greenscape Organic -saippuoita Norris Cosmetics Shopilta ja näistä pidin kyllä kovasti. Saippuat olivat ihanan runsaita ja tuoksuivat hyvälle, varsinkin tämä kuvassa näkyvä Lavender Wood oli mieluinen. Tuntui myös ettei saippua kuivattanut ihoa läheskään niin paljon, kuin aiemmat saippuamme. 

luomusaippua.jpg

Onko teillä kokemuksia Greenscape Organicin tuotteista?

Otan myös mielelläni vastaan vinkkejä hyvistä luomukosmetiikkatuotteista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *