Ihonhoitorutiinit

Sain postaustoiveen viimeiseen ihoaiheeseen postaukseeni ja vihdoin ehdin sen toteuttamaan. Hannah kysyi tuotteista, joita minulla on tällä hetkellä käytössä sekä sitä, kuinka usein käyn nykyään kasvohoidoissa. Kävin Simonalla kasvohoidossa viimeksi tuon postauksen aikoihin lokakuussa ja nyt olen taas maanantaina menossa uudelleen. Matkallamme ihoni kunto hieman kärsi ja siksi on taas elvytettävä iho takaisin normaaliksi. Kesällä taas oli hieman taukoa ihan aikatauluongelmien takia, mutta pyrin kuitenkin suht säännöllisesti hoitoihin.

Ihonhoidon suhteen olen muuten aika joustava. En vanno juuri tiettyjen tuotteiden / merkkien nimeen, vaan olen vaihdellut näitä vuosien saatossa. Postauksen tuotteet ovat kuitenkin kaikki sellaisia, joita olen nyt jo pidempään käyttänyt, sillä olen todennut sarjat omalle iholle parhaiksi. Vuosien saatossa on siis toki tullut kokeiltua lukuisia eri sarjoja ja vähän ihon kunnon mukaan aina päätynyt uusiin kokeiluihin. Alla listatuista tuotteista onkin jotkut saattaneet jo näkyä aiemminkin blogissa.

– Ihon puhdistukseen käytän Biothermin PureFect Skin -sarjaa. Pesugeeli on ehdottomasti paras koskaan kokeilemani. Tuolla lähtee yhdellä pesulla kaikki meikit pois ja kasvovedellä pyyhkiessä ei vanuun jää lainaan meikkiraitoja. Vaikka ihoni on pintakuiva, niin olen kokenut öljypohjaiset meikinpoistoaineet niin huonoiksi. Ne kuluttavat herkkää ihoani paljon näitä geelejä enemmän, koska pesun joutuu toistamaan monta kertaa ja kasvovedellä joutuu hinkuttamaan loput meikinjämät pois. Siispä kerran kunnon aineella pesu ja päälle kasvovoiteet on itselleni parempi kombo.

– Kasvovoiteina taas olen pitänyt todella paljon kosteuttavasta Lancomen Visionnaire -sarjasta. Minulta löytyy sarjan seerumi sekä päivä- ja yövoide. Kesällä saattoi mennä kasvoille pelkkä seerumi, mutta talvella aina päivävoide päälle. Yövoide taas on ihanan kosteuttava ja se rittää talvellakin minulle kuivemmasta ihosta huolimatta mainiosti.

placefordreams.ihonhoito.1.jpg

placefordreams.ihonhoito.jpg

– Yllä mainittujen perustuotteiden lisäksi käytän täsmätuotteina Lumenelta saamaani pikakasvohoitoa, jonka siis voi levittää kasvoille vaikkapa hampaidenpesun ajaksi tai juuri ennen suihkuun menoa. Noin minuutiksi kasvoille jätettävä naamio on kiireisinäkin (tai laiskoina) päivinä helppo käyttää ja kirkastaa ihoa kivasti. Tuo pestään pois hieman pyörivin liikkein ja se toimii samalla hellänä kuorintana. Ehdottomasti suosituksen arvoinen täsmätuote!

placefordreams.ihonhoito.9.jpg

– Suolasaippua on yksi, jolla pesen pahimpia kasvojenalueita silloin tällöin. Saatan myös jättää suolan vaikuttamaan saunan ajaksi ongelma-alueille ja se tuntuu auttavan hyvin. Esimerkiksi hormoninäppyihin tms auttaa itselläni todella hyvin.

– Clarisonicin ihoharja on käytössä ehkä noin kerran viikkoon, riippuen ihon kunnosta. NYCin reissu näkyi todella kasvoista (kröhöm, ne hampparit eivät tehneet hyvää) ja matkan jälkeen käytinkin kasvoharjaa taas päivittäin.

placefordreams.ihonhoito.3.jpg

Kaikki rutiinit ihonhoidossani vaihtelee siis todella paljon päivän fiiliksestä ja ihon kunnosta. En kuitenkaan koskaan jätä meikkejä kasvoille, vaan pesen ne aina ensimmäisenä kotiin tullessa. Viikonloppuisin en juuri meikkaa ja annan ihon hengittää puhtaana mahdollisimman paljon. 

placefordreams.ihonhoito.5.jpg

Tässä myös luottokasvohoitajani yhteystiedot vielä kertaalleen:

Simona´s 

Tarkk’ampujankatu 10 Helsinki

puh. 040 500 7953

www.simonas.fi

Viimeisimmästä kasvohoidostani voit lukea täältä.

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Ihonhoitorutiinit

  1. Kiitos vinkeistä.. Lumenen naamio on tosi hyvä. Lancomen yövoide-geeli on itselläni joskus päivisinkin käytössä tähän vuodenaikaan ja se auttaa pintakuivuuteen loistavasti ilman että tukkii ihoa..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *