Sohvalla

Viimeaikoina illat on vietetty tiiviisti sohvalla, sillä olen löytänut uuden (tai no siis todella vanhan, mutta itselleni uuden) sarjan Netflixistä. Olen kyllä helposti koukuttuvaa tyyppiä, mutta hyviä sarjoja on vaan niin vaikea löytää. Nyt aloin katsomaan Gilmore Girlsia ja heti koukutuin. Niin kivaa huoletonta ajanviihdettä tuo. Olin jo ottamassa kuvia ilman minun syntiä, mutta päätin olla rehellinen ja kaivaa pojat kuviin esiin. Ben&Jerry´sin Empower Mint on nimittäin niin herkullista, että suosittelen kokeilemaan sitä. Voisiko olla parempaa syysiltojen komboa, kuin Netflix ja jäätelö?

 

placefordreams.jpg

placefordreams.5.jpg

 

placefordreams.2.jpg

placefordreams.1.jpg

 

 No parhaillaan on Netflix kuitenkin tauolla NYCin lomamme ajan, mutta pian taas köllin koira kainalossa tässä mukavuuspisteessäni. Myös blogi hieman hiljenee loman ajaksi.

Mukavaa viikkoa sinne! 

Elina / Place for Dreams - -

5 kommenttia “Sohvalla

  1. Katson itse parhaillaan juurikin Gilmore Girlsejä Netflixistä. En ole telkkarista ikinä katsonut, kuten uus tuttavuus. Niin parasta simppeliä, hyväntuulista ja harmitonta hömppää! 🙂 Mahtavaa Nyki-reissua!!! 🙂

    1. Joo tykkään myös samoista syistä! Täydellistä katsottavaa syysiltoina 👍🏻 Kiitos paljon!! 👏🏻🗽🇺🇸

  2. Hei, <br />
    ihania tunnelmia blogissasi. Rohkenen kysyä nojatuolin ja rahin perään – minkä mallistoa? Itselläni hakusessa juurikin tuollaiset, ja mielelläni ottaisin vinkkiä vastaan. Kiitos etukäteen! ja p.s. Gilmore on kerrassaan ihana, nautinnollisia rentoutushetkiä pimeän marraskuun keskelle.

    1. Kiitos paljon Outi 🙂 Nuo ovat Ikean Kivik -sarjan malleja. Ollaan tykätty, voi pitää erillisinä tai yhdistää eri palasista sohvaksi.

    2. Sitä vähän arvelinkin, on kyllä super-ihanan näköisesti teillä esillä. Tunnelmallista viikonvaihdetta vaikkapa jo vähän jouluntuoksuisten ja väristen tarjoilujen maustamana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *