Loiste Living

Kävimme viikko sitten lauantaina pienellä Casan bloggaajaporukalla tutustumassa Alppilassa sijaitsevaan Loiste Living sisustuskauppaan. Rakastan näitä pieniä ja sympaattisia kivijalkaputiikkeja, joissa tulee ihana fiilis heti sisään astuttaessa. Myymälän tuotevalikoima koostuu ekologisesti ja eettisesti valmistetuista sisustus- ja lifestyle -tuotteista. Tuotteita yhdistää skandinaavisuus ja käytännöllisyys. Tuotevalikoimassa on panostettu vastuulliseen tuotantoon ja laadukkaisiin tuotteisiin. Kivijalkakaupan lisäksi Loiste Living toimii myös verkossa. Jos et siis pääse putiikkiin vierailulle, niin kurkkaa ihmeessä heidän verkkokauppaansa.

placefordreams.loisteliving.7.jpg

placefordreams.loisteliving.6.jpg

placefordreams.loisteliving.4.jpg

Pääsimme myös herkuttelemaan mm tällä Nord-T teellä, jota saimme maistaa lämpöisenä sekä kylmänä. Enpä ollut koksaan ajatellut, että teetä voisi juoda myös kulmään veteen uutettuna. Voittaa sokerilimut 6-0! Nord-T on kotimainen teevalmistaja, jonka upeisiin teesekoituksiin on säilötty puhtaita pohjoismaisia erityspiirteitä. Luomusertifioitu irtotee saa lisämakua pohjoismaisista luonnonmetsien herkuista. Teet valmistetaan huolella kuivatuista raaka-aineista, eikä niihin ole lisätty aromeja, öljyjä, eikä lisäaineita. Teesekoitukset valmistetaan pienessä teetehtaassa Helsingin Alppilassa. Kurkkaa makuvalikoima täältä.

placefordreams.loisteliving.2.jpg

placefordreams.loisteliving.jpg

placefordreams.loisteliving.5.jpg

placefordreams.loisteliving.1.jpg

Omia suosikkeja olivat mm tämä kaunis Joco Cup, eli uudelleenkäytettävä lasista valmistettu kahvimuki. Sopii lämpimille juomille kuten kahville ja teelle. Myös tämä pieni leikkuulauta, joka on valmistettu kestävän kehityksen mangopuusta. Toisaalta koko valikoima oli niin ihana, että vaikea nostaa sieltä yksittäisiä suosikkeja esiin. Kaupasta löytyisikin ehdottomasti vaikka miten ihania lahjoja, näin tulevaa pikkujoulu- ja joululahjakautta ajatellen!

Viipurinkatu 8, Helsinki
Avoinna ti-pe 11-18, la 11-15

placefordreams.loisteliving.3.jpg

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *