Ostosvinkit jenkkeihin

Viikon päästä alkaa loma ja suuntana New York! Olen saanut jonkin verran kommentteja siitä, että NYCissä ei löydä mitään ostettavaa. Anteeksi kuinka, on tehnyt mieli kysyä. Ja korkeista hinnoista on myös kommentoitu. Pakko kyllä oikaista, että omat kokemukseni ovat täysin päinvastaisia. Tälläkin matkalla menemme Woodburyn outletiin, josta tarkoitus tehdä ostoksia ja päivittää vaatevarastoa. Omat vinkit onkin New Yorkiin suuntaaville, että keskittykää jenkkimerkkeihin ja yrittäkää tehdä hyviä löytöjä tarjouksista. Jos esim ostoslistallasi on uudet Niken tennarit, ei ne varmasti ole meidän hintoja halvempia lippulaivamyymälässä. Siispä jos etsit jotain ihan uutta mallistoa olevaa koko maailman must have listalla olevaa, niin sitä et varmasti löydä tuolta edullisemmin. Itselläni on jo tietyt täsmätuotteet, joita jenkeistä aina etsin; mm Levikset ovat tuolla erittäin edullisia (oma lempi pillimalli esim n 40taalaa, kun suomessa samat 120euroa).

Tällä matkalla en varmasti osta kuitenkaan mitään ihan järjettömiä määriä tavaraa, vaan yritän keskittyä todella tarvitsemiini vaatekappaleihin. Olen nimittäin nyt pidemmän aikaa jo myynyt kaapistani turhuuksia ja olenkin kovin rakastunut tähän kevennettyyn kaappiini. Tällä kertaa haluaisin löytää muutaman rennon neuleen ja aurinkolasit. Ai niin, toinen täsmätuotteeni jenkeistä on Ralph Laurenin klassikko kauluspaidat, ihan parhaita työpaitoja! Minulla on niitä muuten muutama liian pientä kokoa kaapissani, jotka jääneet käyttämättä, kiinnostaisiko teitä jos myisin blogin puolella niitä?

placefordreams.jpg

Elina / Place for Dreams - -

4 kommenttia “Ostosvinkit jenkkeihin

 1. Siis täh?!! Kuka on sanonut, ettei Nykistä löydä ostettavaa?! 😀 OMG… mä shoppaisin itseni siellä konkurssiin juurikin esim. Woodburyssä tai Century 21:ssä, jos ei jokin aivosolu edes vähän himmaisi! 🙂

 2. Samaa mieltä, ostettavaa löytyy kun näkee vähän vaivaa ja lähtee "keskustasta" pois.. Suosittelen myös käymään Jersey Garden ostoskeskuksessa, sieltä tein hyviä löytöjä ja paremmin jopa kuin Woodburysta. Bussiterminaalista reilu puolen tunnin matka bussilla, helppoa. Mikä Leviksen malli sulla on, jos niitä katselisi seuraavalla kerralla.. En oikein löytänyt liikkeestä viimeksi, en ehkä osannut katsoa 😉 Edullista siellä kyllä oli.. Tässä alkaa jo matkakuume nousta 💖

  1. Hei kiitos vinkistä! Katsotaan jos me ehdittäisiin myös tuonne ostoksille! Sielläkin monia kivoja merkkejä :)<br />
   <br />
   Farkkumalli on siis skinny malli nimeltä Legging. Äläkä anna nimen hämätä, kyseessä on kuitenkin ihan farkut eikä legginsit ;)<br />
   <br />
   Meillä huomenna lähtö, katsotaan saanko nukuttua! 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *