Massimo Dutti Helsinkiin

Vihdoin tämä päivä koitti, jota olin jo pitkään odottanut! Nimittäin Massimo Dutti avasi liikkeen Helsinkiin Aleksille (Aleksanterinkatu 15). Kävimme tänään kurkkaamassa liikkeen upeaa ilmettä ja huomenna perjantaina liike avaa ovensa virallisesti. Liike on tilava ja naisten valikoima oli todella laaja. Suosittelen lämmöllä tutustumaan merkin valikoimiin jos se ei ole vielä sinulle tuttu. Klassista tyyliä, jossa hinta-laatusuhde kohdillaan. Omasta työvaatevalikoimasta esim n 90% koostuu Massimon vaatteista. 

image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpg

Elina / Place for Dreams - -

6 kommenttia “Massimo Dutti Helsinkiin

  1. Tää on kyllä niin kiva juttu ja ihana, että Suomeen avataan enemmän ja enemmän liikkeitä, missä on voinut ennen vierailla vaan lomamatkoilla 🙂 Massimolta en ole kovin paljon vaatteita löytänyt (kun ei aikaa shoppailulle ja kunnon sovittelulle ole ollut..), mutta nyt kun siellä voi käydä vaikka joka viikko, niin löytyy toivottavasti jotain lämpöstä syksyyn 🙂 Hyvää viikkistä ihana!

    1. No niimpä! Ihanaa saada tänne hiljalleen kattavampaa valikoimaa liikkeistä 🙂 Nyt pääset tuonnekin helpommin livistämään ostosretkelle ♥ Kiitos samoin ihana!

  2. Moikka pitkästä aikaa 🙂 Massimo Dutti on tuttu vuosien takaa, asuin maassa jossa se oli. Kiva, että Helsingissäkin se vihdoin ja viimein on. Itse en ole vielä siellä ehtinyt käydä, mutta ilman muuta käyn kurkkaamassa mitä kivaa sieltä voisi löytyä.<br />
    <br />
    Rentoa viikonloppua !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *