Simona´s ja hoitotarjous

Pitkästä aikaa päivitän hieman ihoni nykytilannetta. Matka on ollut todella pitkä, mutta onnekseni ihoni alkaa olemaan vuosi vuodelta paremmassa kunnossa. Te, jotka blogiani olette pidempään seuranneet, muistatte varmasti kamppailuni vuosien varrella paremman ihon puolesta. Vuosien kokemuksien kautta uskallankin suositella hyvin mielin ja sanojeni takana seisten, muille vastaavien ongelmien kanssa kamppaileville rakasta ystävääni Simonaa. Aloitimme pari vuotta sitten sarjahoitoina Detox -kasvohoidot ja jo heti alkuun sarjahoidon jälkeen parani ihoni kunto ihan silmissä.

Detox -hoidon juju on mantelihapossa, jolla ihoa hoidetaan hellävaraisesti. Muuten hoito edistää kuona-aineiden poistumista, lisää solujen elinvoimaisuutta ja hehkua. Kyseessä ei siis ole hoito, josta joudut lähtemään kasvot kirkkaanpunaisina, vaan iho reagoi heti näyttäen elinvoimaisemmalta. Näiden hoitojen jälkeen ihollani on ollut enää yksittäisiä hormoninäppyjä, mutta niitäkin vuosi vuodelta vähemmän. Arpia on kuitenkin näistä taisteluista jäänyt ja niitä haluankin hiljalleen saada haalenemaan. Toki painotan, ettei arpien hoitoon ole oikotietä, mutta nyt Simonalta löytyy apu myös niihin. Kävin maanantaina Simonalla timanttihionnassa, jossa sama Detox -hoito tehdään siten, että mantelihapon sijasta tehdään timanttihionta ja muuten kasvohoito kulkee vanhalla tutulla kaavalla.

Timanttihionnassa siis on kyse mikrohiontalaitteella tehtävästä hellävaraisesta, ihoa kirkastavasta mekaanisesta kuorinnasta, joka tasoittaa ihon pinnan juonteita ja arpia sekä uudistaa ihoa. Täydellinen hoito stressaantuneelle ja tukkiutuneelle iholle, eli ihan ehdoton jos et ole esimerkiksi vielä kesän auringonoton jälkeen käynyt hoidattamassa kasvojasi! Hoito puhdistaa ihoa ja parantaa sen kosteudensitomiskykyä. 

Kaikille hoito toki räätälöidään oman tarpeen mukaan, mutta minulla esimerkiksi käsiteltiin ongelma-aluettani, eli leukaperiä sekä myös tulevia ikäjuonteita ennakoiden silmän – sekä huultenympärysihoa. Arpiin tehdään sarjahoito 4-6 kertaa tapauskohtaisesti, jolloin hoidolla saavutetaan parhaimmat tulokset.

Parasta kaikessa, minulla on tarjous myös teille! Nyt blogini kautta saatte -15% alennuksen kaikista laitehoidoista 15.10 mennessä tehtyihin varauksiin. Simona on todella suosittu, joten kannattaa toimia pian. Timanttihionnan hinta on 80€ (sis. alkupuhdistuksen, timanttihionnan ja loppuvoiteen). Timanttihionta+kasvohoidon hinta on 130€ (sis. alkupuhdistuksen, timanttihionnan, seerumin, naamion ja loppuvoiteen). 

Simona´s 

Tarkk’ampujankatu 10 Helsinki

puh. 040 500 7953

www.simonas.fi

Simona tekee kasvohoitojen lisäksi myös ripsiä, kynsiä, meikkauksia ja vartalohoitoja. 

Hinnasto löytyy täältä.

placefordreams.simonas.jpg

placefordreams.simonas.1.jpg

placefordreams.simonas.4.jpg

placefordreams.simonas.2.jpg

2 kommenttia “Simona´s ja hoitotarjous

 1. Moikka! Pakko hehkuttaa että Sun iho näyttää hyvälle, tekisitkö postauksen ehkä sun ihonhoitorutiineista? Mitä tuotteita tällä hetkellä käytät? Käytkö vielä kuinka usein hoitolassa? Pitääkin ehkä tutustua tämän hoitolan palveluihin 😉 Ja saako udella, missä yövytte NYC? Tässä matkaa suunnittelen juuri &hearts; Vinkkejä sitten matkan jälkeen paljon 🙂 Ja kiitos Massimo Dutti vinkistä! <br />
  Ihanaa loppusyksyn jatkoa sulle 🙂

  1. Voi kiitos plajon, ihana kuulla &hearts; Kyllä tämän eteen on taisteltukin! Kiitos ehdotuksesta ja hyvästä postausideasta, laitan toteutukseen ehdottomasti. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan Simonan palveluihin &hearts; Käyn hoitolassa vähän vaihdellen, nyt esim oli koko kesän tauko (olin vähän laiska varaamaan aikaa) ja taas tulevaisuudessa haluaisin käydä n 1-2kk välein, sillä käynnit tekee iholle ihmeitä.<br />
   <br />
   Toki saat udella ja tarkoitus olisi reissun jälkeen myös hotellikokemuksesta kirjoittaa. Meidän hotelli on suosikkialueellani SOHOssa ja nimeltään Arlo Hudson Square (vasta nyt elokuussa avattu). Lisää vinkkejä tulossa sitten aivan varmasti reissun jälkeen :)<br />
   <br />
   Kiitos samoin sinne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *