Eteinen

Eteistämme ei ole koolla pilattu, mutta verratessa sitä vanhan kotimme eteiseen, on tilaa paljon. Eteisen kaapeiksi vaihdoimme jo rakennusvaiheessa peruskaapiston tilalle liukuovikaapistot isoilla kirkkailla peiliovilla. Valinta on osoittautunut ihan täydelliseksi luomaan pieneen tilaan avaruutta. Peilikaapistot eivät kuitenkaan meidän perheen kenkämäärille riittänyt, joten kaapiston viereen ostettiin ihan perus Ikean kenkäkaappi. Kaappia on kyllä kehuttava, nimittäin Ikean malliksi se on todella tukeva ja vetää sisäänsä useat parit kenkiä. Kihlajaislahjaksi rakkaalta ystäväpariskunnalta saatu naulakko pääsi myös nykyiseen kotiimme paraatipaikalle eteiseen.

 

placefordreams.eteinen.jpg

placefordreams.eteinen.1.jpg

placefordreams.eteinen.6.jpg

placefordreams.eteinen.4.jpg

placefordreams.eteinen.2.jpg

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *