Työhuoneen uudet julisteet

Kuten edellisestä postauksestani huomasitte, tarvitsi työhuoneemme kipeästi jotain ilmettä valkoisille seinilleen. Muutostammehan on jo aikaa vierähtänyt jokunen tovi, joten oli aikakin saada huoneeseen uutta ilmettä. En ollut aiemmin yksikertaisesti osannut päättää, että mitä huoneeseen haluan, ainoastaan tajunnut sen jotain kaipaavan. Tästä syystä olinkin todella iloisesti yllättynyt, kun Desenion edustaja otti minuun yhteyttä yhteistyön tiimoilta. Desenion taulut ovat toinen toistaan kauniimpia ja selatessani heidän tarjontaansa, meinasi valinnanvaikeus iskeä. 

placefordreams.desenio.4.jpg

Valitsemani sisustustaulut osoittaituivat aivan nappi valinnaksi ja niihin valitsemani puunsävyiset kehykset toivat juuri sitä kaivattua lämpöä työhuoneeseemme. Valintoja tehdessä klikkasin itseni selaamaan luontoaiheet -kategoriaa, josta tuo kuvissa näkyvä ”Montagne” taulu valikoitui. Menimme mieheni kanssa kihloihin Aiguille du Midillä ja tämä taulu vie ajatukset ihanasti 

samoihin maisemiin. 1-Desktop34-001.jpg

Tämä Buffalo Horns juliste valikoitui kaveriksi vuorimaisemalle ja molemmat ovat kokoa 50×70.  Sekä Buffalo Horns julisteessa sekä tuossa pienemmässä sulkataulussa on hieman ruskea sävy. Tämä oli juuri sitä mitä omilta tauluiltani hain, sillä yritin välttää mustavalkoisuutta loppuun saakka (vaikka valikoimissa olikin aivan ihania mustavalkoisia vaihtoehtoja).

Pplacefordreams.desenio.3.jpg

Jos kaipaat kotiisi uutta ilmettä julisteiden muodossa suosittelen ehdottomasti kurkkaamaan Desenion valikoimat! Myös julistevalikoima lapsille oli ihastuttava, kurkkaa nyt vaikka tämä juliste maailman eläimistä. Tuon avulla on varmasti hauskaa oppia uutta maailmasta.

Yhteistyössä Desenio.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *