Työhuone

Työhuoneemme on erittäin simppeli, jotta työn teko siellä olisi mahdollisimman sujuvaa. Olemme pitäneet seinät valkoisina ja tauluhyllyt melko värittöminä jo pitkään, vähän fiiliksen mukaan vain vaihdeltu niille valokuvia tai tekstitauluja. Nyt kuitenkin tähänkin huoneeseemme on tulossa hieman väriä sisustustaulujen muodossa. Tässä kuitenkin kuvaa tilanteesta ennen tauluja. Toki jos totta puhutaan on arjen väripilkkuina toimineet erinäiset tavarat siellä täällä huonetta. Tässä huoneessa itse vietän kaikista vähiten aikaa, joten silmät on helppo ummistaa mm miehen vaatekasoilta 😉 

 

placefordreams.tyo%25CC%2588huone.2.jpg

placefordreams.tyo%25CC%2588huone.3.jpg

tyo%25CC%2588huone.jpg

Onneksi pian tämäkin minihuoneemme saa taas uutta ilmettä!

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *