NYC!!

NYC!! Sinne lähdetään ensi kuussa ja allekirjoittanut ei voisi olla enempää innoissaan. Enpä olisi uskonut, että kahden vuoden sisään koittaa kolmas jenkkireissu, mutta niin tässä vain nyt kävi! Tuleepahan ESTAlle hyvin käyttöä 😉 NYCissä olin viimeksi rakkaan ystäväni kanssa keväällä 2013 ja siitä asti sinne olen himonnut uudelleen. Kiitos rakkaan ystäväni NYCin alueet on nyt ensikertalaista paremmin hallussa ja pääsen tutustumaan taas kaupunkiin paremmin. Vähän kyllä jo pelottaa, sillä viimeksi ystävälläni oli niin hyvin kaikki hallussa, että seurasin vain monttu auki hänen perässään kaupunkia ihastellen. Nyt roolit kääntyy ja minun tulee olla paremmin kartalla. Meidän aiempia NYC tarinoita pääsee lukemaan tuon NYC -tunnisteen alta, mutta tietysti otan erittäin mielelläni vastaan myös uusia vinkkejä! Parhaillaan olen stalkkeroinut NYFW osallistujien instafeedejä tarkoin silmin ja poiminut sieltä monia ihania vinkkejä kahviloista ym. Toki tällä reissulla huomioitava, että se kaupungin söpöin acai-kulho ei välttämättä ole miehelleni reissussa must juttu ;D 

SAM_7388.jpg

SAM_7429.jpg

SAM_7467.jpg

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “NYC!!

  1. Niin kuin Instassa jo sanoin, niin harmi, että mun miehelle ei tullut noin mahtavaa ideaa mieleen! 😉 NYC on vain niin mieletön kaupunki, että sinne haluaa aina vaan takaisin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *