Makuuhuoneessa

Olenkohan koskaan näyttänyt täällä blogissa makuuhuoneemme kaapistoja. Tässä ne nyt kuitenkin vilahtavat ja kyseessä tosiaan minun vaatekaapit, koska miehellä vaatteet ovat työhuoneemme kaapistoissa. Hassua oli huomata, että vaikka vanhassa kodissamme kaappeja oli ihan yhtä monta (siis minulla), niin silti näihin mahtui paljon vähemmän. No onneksi iän myötä kaapit ei enää tursua rytkyjä, vaan enemmän laatua ja vähemmän vaatekappaleita, joten tila on ollut oikein riittävä. Muuten makuuhuoneessamme ei juuri ole mitään ylimääräistä ja yöpöytienkin ollessa seinillä kiinni on lattiat helppo pitää puhtaina. Kuvista poiketen tosin koiramme nukkuu pääosin omassa sängyssään 😉  

placefordreams.makuuhuone.jpg

zorrothepomeranian%2Bkopio.jpg

placefordreams_edited-2.makuuhuone.jpg

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Makuuhuoneessa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *