Roots Helsinki – Kallion helmi

Pääsin viikonloppuna vihdoin testaamaan paljon kehuja saaneen Roots Helsingin aamupalaa. Roots Helsinki on joogastudion ja vegaanisen kahvilan yhdistelmä Kalliossa. Aamupalaksi valitsin itselleni puolukka-cashew-tuorepuuron ja ystäväni päätyi siemenleipään avokadotahnalla. Otimme vielä aamupalamme kukkuraksi puoliksi matchavohvelit, jotka olivat keränneet kehuja niin paljon, ettei niitä voinut jättää testaamatta. Kysyin kyllä niiden sisällöstä, mutta ainoa mitä litaniasta hetken päästä muistin oli kookosjauho. Miltsin Matchaa olisin kovin halunnut testata, mutta harmiksemme se oli loppu. No, hyvä syy mennä uudelleen tuonne! Paikka oli maistamiemme herkkujen, sisutuksen sekä yleisen fiiliksen puolesta niin ihana, että suosittelen testaamaan, ellet ole tuolla jo käynyt!

placefordreams.rootshelsinki.2.jpg

placefordreams.rootshelsinki.jpg

placefordreams.rootshelsinki.1.jpg

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *