Muuttaako vai ei

Olen tässä nyt jo yli vuoden laiskan aktiivisesti katsellut asuntoja. Tuntuu ettei mitään kivaa löydy meidän kriteereillä ja taas samalla en edes tiedä mitä haluan. Yhtenä viikkona voiton vie ajatus muuttaa Helsingin keskustaan, kun taas seuraavalla viikolla mieleni halajaa metsää ja luontoa ympärille.

Itselleni työmatkan kannalta parasta olisi asua keskustassa. Rakastan kuitenkin sitä, että pääsen luontoon koiramme kanssa päivittäin kävelylle. Juoksen myös lenkkini mieluiten metsässä, mutta toki meren rantakin siihen kelpaisi. Mitään betonibunkkeria en kaipaa ympärilleni, eli keskustasta sijainti valikoituisi koiralle sopivien polkujen läheisyydestä. Keskustan asunnoista ei vain juuri löydy kunnollisia parvekkeita (apua, sitä ilman en pystyisi elämään). Keskustassa kuitenkin sijainti, sijainti ja sijainti. 

Toisaalta oma piha, paljon tilaa ja luontoa ympärille kuulostaa paljon paremmalta. Kunnes tajuan, että kuinka kauan aikaa minulta menisi työmatkoihin. Summa summarum pysymme nykyisessämme kunnes päätämme mitä haluamme. Tilaa emme varsinaisesti kaipaa lisää, kolmio riittää kahdelle vallan mainiosti. Luonteeltani olen kuitenkin ikuinen kuumeilija (koirakuume, mökkikuume, asuntokuume, matkakuume), joten tälle pitää löytyä ratkaisu!

 

placefordreams.hortensia.jpg

placefordreams.hortensia.1.jpg

 

 

Nyt kaipailisinkin teidän kokemuksia ja vinkkejä. Oletko juuri muuttanut lähiöstä keskustaan tai päin vastoin keskustasta pientaloalueelle? Mitä jäit kaipaamaan ja mikä on ollut taas hyvää?

 

Otan myös iloiten vastaan vinkkejä myytävistä uniikeista kohteista, jotka eivät ole perisuomalaiseen tapaan suunniteltu isolle lapsiperheelle pienine huoneineen. 

 

 

 

Elina / Place for Dreams - -

4 kommenttia “Muuttaako vai ei

    1. Moikka hansu! Munkkiniemeä ollaan katseltu, ihanaa aluetta! Ollaan nyt toki lähempänä Helsingin keskustaa, kuin mitä Munkkiniemi on, mutta merta meillä ei täällä ole. Taka-Töölössä asuneena lenkkeilin usein Munkkaan saakka ja se on kyllä todella ihanaa aluetta ♥ Kiitos vinkistä!

  1. Samaa pohdintaa tällä.. Espoosta keskustaan mieli tekee,mutta sitten taas sitä miettii että on ne hyvät puolet täälläkin asumisessa.. Isompi asunto,meri ym. Äääh.. Keskustan neliöhinnoilla ei mitään järkee! Kerrohan sitten miten teille käypi😀

    1. Joo samojen asioiden kanssa pähkäillään! Keskustan hinnoilla saa tuplasti suuremman talon juurikin esimerkiksi Espoosta tai Helsingin lähiöistä, joten se toki houkuttaa. Vaikka samallan taas tilaa emme kaipaa lisää ;D Niin vaikeaa tämä!! Kerron toki sitten mihin päädytään 🙂 Täällä taas sunnuntaiseen tapaan asuntosivut esillä ;))

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *