Pikakaunistajat

Lomien jälkeen meitä monia vaivaa pieni arkikooma, jolloin kasvot tuntuvat täysin elottomilta. Tässä pari omaa suosikkia pikakaunistukseen ja kasvojen ihon henkiin herätykseen. Molemmat on saatu Lumenelta testiin ja nyt jo hyvän aikaa näitä käyttäneenä voin hyvin mielin suositella näitä myös teille, sillä nämä todella toimii! Glow Reveal -kirkastava pikakasvohoito saa hetkessä ihon kuulaammaksi. Pakko myöntää, että olen erittäin laiska käyttämään kasvonaamioita, joten tämä pikaversio toimii ainakin itselläni arjessa paljon paremmin. Ideana on levittää tuote kasvoille pyörivin liikkein, jonka jälkeen se jätetään vaikuttamaan minuutiksi. Sitten vain pesu ja ihosi on herätetty hetkessä henkiin. Itse tykkään levittää tuotteen juuri ennen suihkuun menoa, jossa sen saa samalla pestyä pois. Hoidon viimeistelen Lumenen Bright Now heleyttävällä ja silottavalla hyalyronitiivisteellä, jonka annan imeytyä ihoon ennen kasvovoiteen levittämistä. Kesällä tiiviste riitti itsessään ihon kosteutukseen, mutta viileämpien ilmojen tullessa ihoni kaipaa mukaan perus päivä-/yövoiteen.  

placefordreams.lumene.1.jpg

 

Jos siis arjen kiireet tuntuvat syrjäyttävän ihonhoidon,

niin kokeile näitä kahta pikakaunistajaa auttamaan tilanteessa. 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *