Leather Weather

 

Tässä syksyn vaikein hankinta. Olin etsinut itselleni sopivaa nahkatakkia jo pienen ikuisuuden, kun tyhmyyttäni asetin takille liian kovat kriteerit laadun suhteen ja sovittelin vain sen puitteissa takkeja. Vaivuttuani jo epätoivoon sopivan takin löytymisen suhteen päätin katsoa vielä hieman edullisempiakin vaihtoehtoja. No mitenkäs siinä kävikään, kun löysin juuri omaan makuun täydellisen nahkatakin Mangostaimp?type(inv)g(20804978)a(2042464)! Nahka on ihanan pehmeää ja se takaa takin hyvän istuvuuden ja hieman lempeämmän ulkonäön. Kovapintaisia takkeja sovittaessa näytin nimittäin heti liittyneeni motskarijengiin ;D Nahan pinnalla ainakin omaan silmään on siis suuri merkitys! Yksi tärkeä kriteeri oli myös hopeiset ketjut, jotka nekin tästä takistä löytyivät. Kuvissa myös vilahdus uudesta neulemekostani. Senkin osalta osuin kultasuoneen, kun vihdoin löysin omalle vartalolle sopivan mallin Cosilta. Syksy tekee siis tuloaan ainakin vaatekaappiini.

1-Desktop26.jpg

 

placefordreams.nahkatakki.2.jpg

 

 

Takki täältäimp?type(inv)g(20804978)a(2042464).

 

 

2 kommenttia “Leather Weather

    1. Kiitos ❤️ Kyllä pidän takkia myös kiinni (kuten tänään kauheassa syysmyrskyssä) ja alle mahtuu paksukin neule. Minulla on koko M ja olen normaalisti 36/38 kokoinen 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *