Vitriinin väriläiskä

Olin jo ihan luovuttanut tämän kesän osalta ja valmistautunut syksyn tuloon. Sen myötä olin suunnitellut kirjoittavani tänne tänään uudesta syksyisestä takkihankinnastani. Tämä aurinkoinen sää sai minut kuitenkin lykkäämään tuota vielä pidemmälle ja sen sijaan muutama kuva väriläiskästä vitriinissämme. Kyseessä on mummini vanha kaunis sinivalkoinen astiasto, jolle tein tilaa tässä taannoin. Sinivalkoiset astiat ovat nyt nousseet oikein omiksi suosikeiksi ja tuovat mukavasti väriä muuten valkoiseen kattaukseen. 

placefordreams.astiakaapissa.jpg

placefordreams.astiakaappi.jpg

placefordreams.astiakaapissa.1.jpg

placefordreams.astiakaapissa.2.jpg

Nyt kuitenkin ulos kävelylle nauttimaan kauniista säästä koiramme kanssa.

Mukavaa viikonloppua!

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *