Uudet seinäkoukut

Saimme vihdoin aikaiseksi asentaa muutamat koukut makuuhuoneemme seinälle. Näitä on kaivattu jo pitkään, mutta en ole tehnyt asian eteen juuri mitään. Onneksi vanhempani kävivät kuitenkin kylässä ja toimelias isäni auttoi minua saamaan koukut vihdoin seinälle. Olen kaivannut näitä kevyitä koukkuja useampaakin funktiota varten, tärkeimpänä kuitenkin vaatteiden ripustus jonnekin muualle, kuin ovenkahvoihin. Esimerkiksi silitetyt paidat on mukavampi ripustaa jonnekin, missä ne eivät ole tiellä ennen pukemista. Saatan myös kerralla silittää vaikkapa useammalle päivälle työpaidan, joita ei halua tunkea kaappiin takaisin rypistymään. Toki koukut toimivat myös sisustuselementteinä kaunistuttamassa makuuhuonettamme. Hieman huijasin kuitenkin otsikossa. Koukut eivät ole uudet, vaan ne olivat jo vanhan kotimme makuuhuoneessa ajamassa samaa asiaa. Tosin silloin asennettuna allekkain erilaisen tilan takia.

placefordreams.makuuhuoneenkoukut.1.jpg

placefordreams.makuuhuoneenkoukut.jpg

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *