Avokadoleivät

Huomenta! Taidan olla yksi harvoista, joka ei vietä viikonloppua Flow -tunnelmissa. Ei kyllä harmita yhtään, sillä ulkona vallitseva syksyinen sää saa omat fiilikset vaan kotihommien pariin. Olit sitten Flow -tiloissa tai et, niin vinkkaan herkullisesta aamupalasta, jolla saa päivän hyvin käyntiin. Leivät eivät taida olla enää kovin hitti juttu, meillekin kotiin ostetut leivät tämän vuoden puolella pystyy laskemaan yhden käden sormin. Kuitenkin välillä voi herkutella leivällä, kuten tällä ihan tajuttoman hyvällä Fazerin Cashew-Karpalociabatalla, jonka vanhempani toivat meille kyläillessään. Leipä oli itsessään jo niin hyvää, ettei se olisi päällisiä kaivannut. Kuitenkin päälle viipaloitu avokado nosti leivän ihan toiselle tasolle. Ainakin omassa ystäväpiirissä avokadoa syödään lähes kaiken kanssa, joten jos et ole sitä vielä kokeillut leivän päällä, niin nyt heti kokeilemaan! Jos kaapeistasi löytyy unikonsiemeniä, niin ripottele niitä sekä mustapippuria päälle ja eikun herkuttelemaan. 

Espressoni sekaan laitoin muuten  Oatlyn iKaffe -kaurajuomaa, jota suosittelen myös kokeilemaan (jos nyt yrität keksiä vaihtoehtoja kahvimaidolle). Se ei mene paakuille kahvissasi ja makukin on hyvä. Itse en ole millään -ton linjalla (maidoton, viljaton, sokeriton, hiivaton, mauton), mutta pyrin siihen, että vaihtelen tuotteita, jotta vatsani voisi mahdollisimman hyvin. Näin ei tarvitse myöskään luopua täysin mistään suosikeista, eikä tehdä elämää liian vaikeaksi.

placefordreams.avokadoleiva%25CC%2588t.j

Vinkkinä muuten, että tänään ja huomenna saa Zalandolla aletuotteista extra -20% alennuksen. Itse yritän epätoivoisesti etsiä syyskuussa koittaviin hääjuhliin sopivaa mekkoa.

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *