Inspiraatiota syksyyn ja yksi must hankinta

Sateisemmat säät ovat saaneet ajatukseni jo syksyyn ja olenkin inspiroitunut parhaillaan kaikista syysjutuista. Olen yrittänyt etsiä syysvaatteita kaappeihini, mutta siinä en ole kuitenkaan onnistunut kovin hyvin. Massimon aleista bongasin yhdet nilkkurit ja niiden lisäksi olenkin tehnyt vain yhden asustehankinnan. Tai no, ei nyt ihan virallinen asustehankinta, mutta kuitenkin pitkään pohdinnassa ollut ostos. Ystäväni Tiina ylisti tuossa alkukesästä vastamelukuulokkeita, joita aloinkin siltä istumalta heti etsimään. Vastamelukuulokkeet ovat siis mitä parhaimmat musiikin kuunteluun yms, sillä ne poistavat ympäristön muuta melua ja näin saat nauttia täysin omasta musiikistasi. Oikeastaan ystäväni kehui niitä mitä parhaimmiksi lennoilla, joissa tiedätte, että on kaikenlaista melua ympärillä. Olen lentänyt 8 lentoa sen jälkeen, kun kuulin vastamelukuuokkeista ja joka lennolla miettinyt, että NYT pakko saada nämä kuulokkeet. Lennot kun ovat muuttuneet varsinaisiksi huutokaupoiksi, kun koko aika lentoemot kailottavat kuulutuksiaan tuotteista, joita meidän matkustajien pitäisi ostaa. Tuon myyntioperaation lisäksi saatat saada viereesi kovaäänisen humalaisen matkustajan tai itkevän lapsen (lapset saavat toki matkustaa ja itkeä niin paljon, kuin ikinä haluavat, sitä en missään nimessä tarkoita. Jatkossa minun uneni eivät vain enää häiriinny tästä). Myöskin syksyn työmatkat keskustan halki sujuvat mukavammin ilman taustamelua, joten löysin melkoisen monta syytä hankintaani. 

Etsin netistä tietoja ja kyselin ystävien sekä kollegoiden kokemuksia omistaan. Mikään tietty merkki ei oikeastaan noussut yli muiden, joten päädyin hankkimaan omani pääosin ulkonäön perusteella (mitenkäs muutenkaan). Toki tunnettu ja netissä kehuja saanut merkki tuki päätöstäni. Päädyinkin hankkimaan itselleni Bang&Olufsen BeoPlay H8imp?type(inv)g(20804978)a(2042464) -kuulokkeet. Syksyäni inspiroivat siis rennot kampaukset, muhkeat neuleet ja pimenevät illat kynttilänvalossa lempisarjoja katsellessa (uusilla kuulokkeillani tietenkin).

1-Desktop25.jpg

Bang&Olufsen BeoPlay H8imp?type(inv)g(20804978)a(2042464), kuvat Pinterest

Nyt kuitenkin nauttimaan vielä kesästä lenkin merkeissä. Mukavaa viikonloppua!

*sis.mainoslinkin

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Inspiraatiota syksyyn ja yksi must hankinta

  1. Vastamelukuulokkeet ovat kyllä ihan must! Omani hankin pari vuotta sitten, enkä ole katunut ostosta hetkeäkään. 🙂 Käytän niitä lähinnä lennoilla ja junalla matkustaessa, ja joka kerta melkeinpä huokaisen ääneen, kun klikkaan nappulasta taustamelut pois. Välillä etenkin lennoilla jopa nukun ne päässä ilman, että edes kuuntelisin mitään musiikkia, sillä ovathan ne nyt miljoona kertaa tehokkaammat kuin mitkään korvatulpat. 🙂 Nuo Bang&Olufsenit ovat kyllä todella tyylikkään näköiset – itse ostin valko-beiget Boset mieheni suosituksesta. 🙂

    1. Oijoi ihana kuulla 👌🏻 Boseja minulle myös kehuttiin!! On varmasti tosi hyvät myös. Boseissa uusimmassa mallissa ei vain ollut, kuin musta ja hopea väreinä, niin siksi nämä vei minulla voiton. Ja hei hyvä vinkki tuo, ettei aina tarvitse olla edes musat päällä, vaan käyttää pelkkänä melusuojana 👍🏻👍🏻

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *