Lomalaisen lettikampaus

Rantalomalaisen hiukset pelastaa lettikampaukset. Meressä uinnin jäljiltä hiukset ovat sopivasti karheat, joten letit pysyy hyvin paikoillaan. Muutenkin jos hiuksillasi on taipuvuutta pörröisyyteen kosteassa ilmastossa, sopii letit mainiosti. Itse en ainakaan jaksa laittaa hiuksiani kovinkaan paljoa, mutta lettikampaus valmistuu muutamassa minuutissa ja juuri sen verran voin lomallakin panostaa 😉 

 

placefordreams.lettikampaus.1.jpg

placefordreams.zakynthos.01.jpg

Elina / Place for Dreams - -

4 kommenttia “Lomalaisen lettikampaus

  1. Hieno hiustyyli. Joo tämähän on muuten hyvä idea! itse aina vaan kietaisen tukan nutturalle jos menen uimaan/rannalle, koska hiukseni menee heti melkein kuin kuiviksi jouhiksi jos kastuu klooriveteen tms. mutta letit voisi olla myös hyvä idea

    1. Kiitos paljon ja kiva jos vinkistä oli hyötyä! Ihana matkablogi sinulla, juuri luin Caprin postauksesi, sillä sinne haluaisin ehdottomasti päästä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *