Vihersmoothie aamupalaksi

Lomalla tulee helposti herkuteltua ja syötyä muutenkin arkea enemmän. Olen tässä matkojen välissä yrittänyt valita kevyempiä ruokia kotona, jotta taas matkalla voi nautiskella. Tässä yksi hyvä vihersmoothie, joka sopii toki muutenkin, kuin pelkäksi aamupalaksi. 

Aamupalasmoothie: 1/2 avokadoa, 1/2 banaania, lehtipersiljaa muutaman lehden verran, lehtikaalia pari kourallista, vettä n 100ml ja kauramaitoa n 200ml. (Jos tuntuu, että vihersmoothie maistuu liian ”salaatilta”, niin kokeile lisätä hiemanvadelmia sekaan, piristää lopputulosta kummasti).

 

placefordreams.vihersmoothie.jpg

 

Täällä aikaisempi reseptini vihersmoothielle, jos kaipaat vaihtelua.

 

 

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *