Zakynthos Shipwreck view

Olin halunnut jo muutaman kesän ajan suunnata matkamme Zakynthokselle tämän salakuljettajien poukaman takia. Kuvat paikasta iskivät minuun ensi näkemästä niin paljon, joten paikka oli nähtävä omin silmin. Zakynthoksen saarella meri on niin uskomattoman kirkasta ja turkoosia, että kuviin ei todella tarvitse lisätä filttereitä.  Vuokrasimme auton yhtenä lomapäivänä ja suuntasimme Shipwreck view -näköalapaikalle, jossa oli uskomattoman kaunista. Tuonne alas pääsee läheisestä satamasta lähtevillä laivoilla. Näköalapaikka ja satama ovat n 15min ajomatkan päässä toisistaan. Zakynthoksen saari on melko pieni, joten ajomatkat ovat lyhyitä, vaikkakin mutkittelevalla vuoristotiellä ei kovasti voi kaasutella, riitti yksi päivä saaren näkemiseen hyvin. Ajeltiin viitisen tuntia, mutta emme ihan jokaiseen paikkaan pysähdelleet. Jos saarelle suuntaat, niin suosittelen kyllä ottamaan auton alle edes yhdeksi päiväksi.

 

placefordreams.zakynthos.jpgplacefordreams.zakynthos.1.jpg

placefordreams.zakynthos.2.jpg

placefordreams.zakynthos.3.jpg

 

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Zakynthos Shipwreck view

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *