Viime viikon väriterapia

Palasimme kotiin eilen ja nyt on akkuja ladattu kunnolla. Viime viikko vietettiin Kreikan Zakynthoksella jossa ihailtiin mielettömän kirkasta merta sekä saatiin kunnon väriterapiaa. Meillä oli erittäin ihana ja rento matka. Viikko vierähti pääosin aurinkotuolissa lekotellessa.  Lomaa varjosti minun parin päivän kuumeilut, mutta niistäkin onneksi selvisin buranan voimin. 

%250A%250A%250A%250A%2Bplacefordreams.krplacefordreams.kreikka.10.jpgplacefordreams.kreikka.17.jpg

 

Ihanaa viikonloppua sinne! Minulla ohjelmassa tänään pyykkäilyä ja huomenna alankin taas pakkaamaan seuraavaan reissuun, jonne lähtö jo sunnuntaina.

Elina / Place for Dreams - -

2 kommenttia “Viime viikon väriterapia

  1. Kuvista ja tekstistä päätellen oli hieno loma. Olen käynyt Kreikassa kymmeniä kertoja mutta tuo Zakynthos on nyt joutunut "pakkopäästä"-listalleni. Oliko siellä paljon tekemistä /liikkeitä ym? Meilläkin lomat kyllä usein Kreikassa menee aurinkotuolissa nauttien joten ei kohteessa sen puoleen tarvitse olla paljon tekemistä…. Kaksi viikkoa vielä ja sitten me suunnataan kohti Kreikan saaria…

    1. Oli kyllä! Zakynthos ihan mielettömän kaunis saari ♥ Minullakin roikkui muutaman vuoden "pakko päästä" listalla yhden saaren poukaman takia (postaan tuosta huomenna). Riippuu minne päin saarta menee, mutta niitä perus turisteille tarkoitettuja liikkeitä löytyy kyllä useammista paikoista (samantyyppisiä kuin siellä Plataniaksessakin). Meidän hotelli oli vähän sivummalla (all inclusive, niin ei olisi tarvinnut poistua hotellialueelta ollenkaan). Kokonaisuudessaan symppis saari, kiersi autolla viidessä tunnissa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *