Kurkistus kotiimme

Jos tämä ”väritön” sisustus on jostain hyvä juttu, niin siitä ettei kesäsin ja talvisin täydy vaihtaa verhoja tms kausien mukaan. Kesällä oikeastaan vain taljat sisustuksessa vähenevät (toki koiraamme varten niitä ei kaikkia poisteta) ja saadaan yksi huone lisää parvekkeesta. Nyt on ollut niin lämpöiset säät, että lähes koko ajan on parvekkeen ovi auki, jotta viileää ilmaa saadaan sisään. Koiramme hengaakin usein parvekkeella, satoi tai paistoi. 

 

placefordreams.sisustus.1.jpg

placefordreams.sisustus.2.jpg

placefordreams.sisustus.5.jpg

placefordreams.sisustus.jpgpunaviinimarjapiirakka.jpg

 

Kuvat sunnuntailta, kun leivoin jokavuotista suosikkia punaviinimarjoista. Piirakka super hyvää, suosittelen kokeilemaan! Teet vain normaalin makean piirakan pohjan. Päälle punaviinimarjoja ja sekoitus johon tulee 1paketti Mascarponejuustoa, 1/2 dl sokeria ja yksi kananmuna. Uunissa n 20 min 200C ja voilá valmista.

Elina / Place for Dreams - -

10 kommenttia “Kurkistus kotiimme

 1. Ihania kuvia! Valkoinen tosiaan näyttää yhtä hyvältä kesällä ja talvella – ja syksyllä ja keväällä. 🙂

 2. Ai mascarponea piirakkaan, uu, aina vaan paranee, täytyypä kokeilla. Useimmitenhan tuollaiseen piirakkaan laitetaan kermaviiliä, mutta mä teen yleensä astetta paheellisemman ja paremman version laittamalla creme fraichea. Mutta mascarpone vie marjapiirakan varmaan ihan uusiin ulottuvuuksiin :-)<br />
  <br />
  Ja toi teidän koira on niin söpö karvapallero!

  1. Joo, tämä kaukana terveellisestä, mutta ihan taivaallisen herkullista 😋 Nyt vain kokeilemaan! 👌🏻<br />
   <br />
   Kiitos ❤️

 3. Kaunista ja valkoista, voisin muuttaa teidän kotiin välittömästi. 🙂 Kiitokset ohjeesta, otin sen talteen ja ajattelin yllättää miehen lauantaina kotitekoisella piirakalla, namsk. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *