Hernesaaren ranta

Huomenta! Tänään nukutti pitkään, kun eilen vietti lähes koko päivän ulkosalla. Okei, no hieman huijaan, sillä ilta vierähti Netflixiä kotisohvalla katsellessa. Kesäkuussa tulleet uudet OINB jaksot saivat minut aktivoimaan Netflixin uudelleen, joka oli virhe! Nyt jaksot kuitenkin katsottu läpi ja voin taas sulkea Netflixin ja nauttia kesästä muuten, kuin tv:n ääressä 😉

Eilen suuntasin aamupäivästä moikkaamaan Oma Koti Valkoisen Miiaa, White & Freshin Irinaa, Viisikon Paulaa ja Checklistin Heidiä Hernesaaren rantaan. Ihan noloa näin helsinkiläisenä myöntää, mutta kävin tuolla ensimmäistä kertaa! Syynä ehkä se, että karsastan nykyään hieman noita kaupungin hittipaikkoja. Onneksemme puolen päivän aikaan tilaa oli hyvin ja paikkahan vaikutti ihan mukavalta.

Tyttöjen näkemisen lisäksi odotin innolla Super Bowlin kulhojen testausta. Kuten olen täällä blogissakin jo kirjoittanut, niin Losin reissussamme kulhokuumeeni nousi kertaheitolla taivaisiin. Kulhoruoasta itse olen tehnyt vain smoothie bowleja, mutta reissussa tuli syötyä myös suolaisia grain bowleja. Koska treffasimme jo aamupäivästä, oli ajatellut tilata Super Bowlista jonkun herkullisen smoothie bowlin. Harmikseni näitä ei kuitenkaan saanut! Heillä oli listalla vain yksi ns aamiaiskulho, jossa oli jugurtin kanssa hilloa! Niin iso miinus… Näiden kulhojen pääpointti on nimenomaan herkulliset marjat, eikä sokeriset hillot. Noh, sitten olisin tilannut heti suolaisen kulhon, mutta niitä ei ollut saatavilla toimitusongelmien takia. Päätin kuitenkin odotella, josko toimitus saapuisi ja odotus palkittiin lopulta. Tilasin couscous pohjaan nyhtöbroiler -kulhon, joka oli kyllä hyvää (toinen kuva). Ihan en kyllä Losin makuelämyksiin tuolla päässyt, mutta huomioiden, että annokset tarjoillaan pikku kojuista oli annos oikein nappi. 

placefordreams.hernesaari.jpg

placefordreams.hernesaari.2.jpg

placefordreams.hernesaari.1.jpg

placefordreams.hernesaarenranta.jpg

placefordreams.hernesaarenranta.4.jpg

 

 (Postauksen kaikki kuvat Canonin 6D lainakameralla ja kiitokset Irinalle tuosta ryhmäkuvasta).

Elina / Place for Dreams - -

3 kommenttia “Hernesaaren ranta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *