Castle Combe

Tässähän käy taas niin, että en ole ehtinyt edellisen matkan kertomuksia käydä läpi, kun seuraava taas koittaa. Ensi viikolla suunnataan vähän aurinkoisempiin maisemiin, mutta sitä ennen vielä jaettava edelliseltä matkalta ainakin tämän suloisen kylän kuvia. Kylä on Castle Combe ja löysin paikan Instagramista hieman ennen matkaamme (poimin hirmu paljon matkavinkkejä Instagramista, suosittelen). Tämän kylän ansiosta tuli nähtyä myös kuuluisa kylpyläkaupunki Bath, jonne suunnattiin samana päivänä, sillä sijainti oli niin läheinen. Hassua katsoa näitä kuvia, joissa toppatakki niskassa, kun Suomeen on vihdoin tulleet kunnon helteet.  

placefordreams.castlecombe.jpg

placefordreams.castlecombe.5.jpg

placefordreams.castlecombe.1.jpg

placefordreams.castlecombe.10.jpg

placefordreams.castlecombe.2.jpg

placefordreams.castlecombe.3.jpg

placefordreams.castlecombe.7.jpg

placefordreams.castlecombe.6.jpg

Vietimme tänään Casan tyttöjen kanssa ihanaa kesäpäivää, josta lisää huomenna.

Elina / Place for Dreams - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *